kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bloemen met grafisch design van Jurianne Matter

Of het nu zomer, herfst, winter of lente met opstartproblemen is… deze bloemen bloeien altijd! Ontwerpster Jurianne Matter voegde onlangs weer een aantal parels van papier toe aan haar collectie. De papieren bloemen genaamd ‘Blatt’ zijn mijn favoriet!Jurianne Matter

Jurianne Matter

Jurianne Matter

Grafische bloemen

Ik hou erg van bloemen en planten in huis maar ook van stijlvol grafisch design. Jurianne Matter combineert deze twee liefdes in één product: de bloemen en blaadjes van papier ‘Blatt’. Uitgevoerd in prachtige kleuren: koraal en donkerblauw.

Je Blatt-boeket stel je zelf samen door de bloemen en blaadjes uit de A5 kaarten te drukken en ze aan het bloemendraad te rijgen. Je maakt er heel eenvoudig een mooie bos van voor in een vaasje óf een bloemenslinger voor aan de muur. Tip: ook heel geschikt als brievenbuscadeautje, bloemen per post!

Jurianne Matter

Jurianne Matter is een styliste en grafisch ontwerper uit Nederland en haar grootste inspiratiebron is de natuur. De kleuren, structuren en vormen vertaalt ze naar de mooiste ontwerpen. Jurianne maakte eerder al eens papieren items voor het de vtwonen collectie.

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst: Elske Leenstra | Fotografie: Jurianne Matter

nog meer: bloggers