WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x volgen op Instagram: grafisch ontwerp en illustratie

Regelmatig ben ik op Instagram te vinden, heerlijk scrollen langs mooie plaatjes. Volg je mij al? Ik vind het fijn om interieurfoto’s te bekijken, of mooie kiekjes uit het dagelijks leven. Maar ook volg ik graag illustratoren of grafisch ontwerpers. Ik bewonder hun creativiteit en vind ze inspirerend. Ik deel een aantal van mijn favorieten.

1. Sanna Wieslander (@sannawieslander)

Sanna tekent dieren, insecten, mensen, gebruiksvoorwerpen of een combinatie daarvan. Ik blijf er naar kijken, hoe mooi en gedetailleerd Sanna kan tekenen!

2. Flavio Salsano (@flaviosalsano)

Van een carrière als timmerman tot illustrator, Flavio volg ik al een tijdje op Instagram. Zijn tekeningen in herkenbare stijl zijn soms op het randje, maar om te lachen.

3. Ingrid Wuyster (@teken_ing)

Ik hou erg van de kleurrijke stijl van Ingrid, ik word er vrolijk van!

4. Eef Lillemor (@eeflillemor)

De feed van Eef Lillemor is één en al pastel met te gekke items voor de kinderkamer (en koekjes). Het behang en de posters met de Icecreamanimals wil je toch hebben, voor boven de ledikant van je kleintje?

5. Marloes de Vries (@marloesdevee)

Marloes haar stijl, daar hou ik van. En vaak tekent Marloes herkenbare voorvallen uit haar dagelijkse leven.

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

nog meer: bloggers