Een goed gevulde vaas maakt gelukkig

beeld vtwonen Beeld

Fleur en Jessica van PRCHTG deelden al meer dan eens hun passie voor designvazen, ze hebben inmiddels dan ook allebei een behoorlijke verzameling. Maar wat moet je eigenlijk met zoveel vazen?

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Bottoms up

Ruim zes jaar geleden leerden wij elkaar via Instagram kennen en daar ontdekten we onze gedeelde liefde voor keramiek en mooie designitems. Ook ons gezamenlijke zwak voor – goe gevulde – vazen kwam naar boven. We volgen onze favoriete labels op de voet en zijn er vaak als de kippen bij om de nieuwste vazen te scoren. Daarbij kijken we vaak naar kleur, materiaal, maar ook of je de bloemen er gemakkelijk in kunt schikken. Verliefd werden we dan ook op dit gloednieuwe ontwerp van Hay, de zachtroze Bottoms Up stond hoog op onze wishlist en omdat Groen + Akker net als wij – altijd bovenop de laatste trends zit, waren zij de eerste die hem in huis hadden. Binnen no-time stond hij bij ons thuis te stralen.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Veel kleine vaasjes bij elkaar

Wanneer we een bezoek brengen aan onze favoriete bloemisten hebben we de te vullen vaas al in ons achterhoofd. We houden daar dan rekening mee tijdens het kiezen van onze bloemen. Andersom werkt dat natuurlijk ook, dan worden we verliefd op een prachtig boeket. Dan zijn we blij dat we thuis de keuze hebben uit meerdere mooie vazen en kunnen we de bloemen schikken in degene die het boeket het beste tot zijn recht laat komen. Soms hebben we zin in heel veel kleine(re) vaasjes, die vullen we dan met al onze lievelingsbloemen. In plaats van keramiek kozen we dit keer voor een expositie in glas. Deze vaasjes van About Form and Function komen uit de webshop van Studio Twelve-O-Two.

PRCHTG

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.