Designshoppen bij Femkeido

beeld vtwonen Beeld

Voor een adresje waar de allermooiste designmerken worden verkocht, waar onze lievelingskleuren de hoofdrol spelen en waar uit alle hoekjes inspiratie geput kan worden, rijden wij graag een blokje om. Naar twee verschillende adressen in dit geval, want Femke Dekker – het creatieve brein achter deze shops – heeft inmiddels in zowel Voorburg als Rotterdam (Hillegersberg) een winkel ingericht.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Femkeido

In 2010 vond Femke het de hoogste tijd om van haar voorliefde voor kleur en inrichting haar werk te maken. Femke Interieur Design Ontwerp door elkaar werd ‘Femkeido’ en al snel groeide er een team creatievelingen om haar heen om de ontwerpstudio plus de webshop en de twee fysieke winkels te runnen.

Ontwerpen van hun hand zijn onmiddellijk te herkennen. Het veelzijdige kleurgebruik, het weldadige gebruik van accessoires en verse bloemen en de gewaagde mixen van behangetjes zijn echt de vingerafdruk van Femkeido. In de winkels vind je kussens, vloerkleden, maar ook banken en stoffen. Ook voor maatwerk kunnen zij je bedienen. De bekende witte vakjeskasten komen in veel projecten terug (opgevuld met de mooiste vaasjes en beeldjes uiteraard).

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Wensenlijst

Wanneer je vastloopt met de inrichting van je kantoor of natuurlijk van je woonhuis kun je een beroep doen op Femke en haar team. Zij kunnen aan de hand van jouw woonwens een compleet plan smeden, zodat het echt jouw huis wordt waar jij je op je gemak voelt. En meteen bij het naar binnen lopen van een van de winkels wordt je verlanglijst gevuld. Die ene lamp van &tradition of die spannende fauteuil van Moroso, dat behang van Cole and Son of toch dat bankstel van Muuto? Alles bij elkaar natuurlijk, maar dat wordt eventjes doorsparen. Tot die tijd is het ook heerlijk om gewoon eventjes te dagdromen bij de foto’s en uitgewerkte plannen die in de studio in Voorburg hangen.

Lees verder onder de advertentie

PRCHTG

beeld vtwonen Beeld

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

Lees verder onder de advertentie