Designerbaby: stijlvolle babykamer met duurzame spullen

beeld vtwonen Beeld

Wanneer je huis en eigenlijk de meeste spullen die je om je heen hebt verzameld, verantwoord zijn qua design en kleur, kan je natuurlijk niet achterblijven wanneer je de babyuitzet bij elkaar sprokkelt. Voor het derde kindje van PRCHTG blogger Fleur is vooral gelet op duurzaamheid, materiaal en natuurlijk looks.

Lees verder onder de advertentie

Baby op vier wielen

Bijna zes jaar geleden startte Fleur het grote avontuur dat ook wel ‘het moederschap’ wordt genoemd. Een van de eerste grote uitgaven voor zoon Lode was – zoals voor iedere bijna-moeder – de kinderwagen. Er werden testritjes gemaakt, vriendinnen werden uitvoerig uitgehoord en uiteindelijk viel ze als een blok voor een jeansblauwe Joolz Day. Honderden kilometers werden ermee rondgereden om te sussen, boodschappen te doen en bloemen te plukken. Hij voldeed nog wel, maar om na twee jongens een meisje te kunnen vervoeren in een wagen met roze details is natuurlijk ultiem. Een pikzwarte wagen met handvatten en duwbeugel in de allermooiste kleur ooit, daar maak je wel de blits mee op het schoolplein.

beeld vtwonen Beeld

Baby bij je bed

Bij haar tweede zoontje heeft Fleur alle gemakken en voordelen van de Bednest wieg al ervaren, dus die moest er nu weer eentje komen. Een co-sleeper die er ook nog eens erg mooi en stijlvol uitziet. Eentje die ervoor zorgt dat je kleintje zich fijn voelt naast jou en die hartstikke veilig is. Voor iedereen is de Bednest een optie, want naast aanschaffen (ze zijn prijzig, maar je kunt ze ook weer goed verkopen na gebruik), kun je hem nu ook voor een half jaar huren. Wanneer je baby eruit gegroeid is, komen ze hem gewoon weer bij je thuis ophalen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Baby in haar kamertje

Eindelijk kon Fleur dus los met roze. Wel met een hele subtiele schakering, eentje die prachtig uitkomt naast het behangpaneel met passiebloemen van Sandberg en eentje die lekker combineert met groen en een snufje oker. Zachte dekentjes, hydrofiele doeken met bloemenprints, perfect gekleurde rammelaars: Mies komt helemaal niks tekort.

PRCHTG

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica