WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste interieur-accounts op Instagram

Instagram, heb jij de app al? Daarmee kun je op elk moment van de dag jouw favoriete foto’s plaatsen. Ben jij benieuwd wat de populairste, Nederlandse Instagram-accounts zijn op interieurgebied? Wij hebben ze op een rijtje staan!Populaire interieur accounts instagram 02 1. @zilverblauw 2. @Bintihome 3. @AprilandMay 4. @ensuus 5. @interiorjunkiecom 6. @vosgesparis

Kirsten Jassies van @igmarketingnl plaatste een overzichtje van populaire Nederlandse Instagram influencers. Wat ons opviel is dat haast alle bloggers terug te vinden zijn in het nieuwe blogazine van september 2016. Vinden wij leuk!

Een paar feitjes

De app werd gelanceerd in oktober 2010. Sinds april 2012 is Instagram een onderdeel van Facebook. Met de laatste update is het zelfs mogelijk om korte filmpjes naar elkaar te sturen. En er is een uitbreiding in de app waardoor je zowel foto’s en filmpjes op verschillende manieren kunt bewerken. Instagram kent 992.000 dagelijkse gebruikers. In Nederland zijn er 2,1 miljoen instagramgebruikers.

Populaire accounts

Nu ben je waarschijnlijk erg nieuwsgierig geworden over welke accounts het gaat. Daarom houden wij je niet langer in spanning. De volgende accounts behoren tot de meest populaire interieur accounts op Instagram: Anki Wijnen van @zilverblauw staat bovenaan met 55.000 volgers. Souraya Hassan van @bintihome won vorig jaar de Advanced Meet the blogger vtwonen award 2015 en volgt daarna met 45.000 volgers. Vivian Hoebe van @aprilandmay staat momenteel op nummer 3 met 36.000 volgers. Ook Suzanne de Jong van @ensuus mag zich tot een van de populairste accounts benoemen met 31.000 volgers. Dan hebben we Desiree Groenendal van @vosgesparis, zij maakt het lijstje af met 20.000 volgers. Zij deelt deze plaats samen met @interiorjunkiecom.

Mocht je deze accounts nog niet volgen, dan is dat zeker een aanrader! Nog geen Instagram? Maak dan eenvoudig een account aan.

Bron: vtwonen blogazine 2016 | Marketingfacts.nl | Fotografie Zilverblauw, Binti Home, April and May, &SUUS, Interiorjunkie.com, Vosgesparis

nog meer: bloggers