De favoriete designlabels van PRCHTG

beeld vtwonen Beeld

Net zoals je fan kunt zijn van een band of idolaat kunt zijn van een celebrity, kun je verliefd worden op een designlabel. Het kleurgebruik kan precies in jouw interieur passen, de gekozen materialen zijn exact geschikt voor bij jou thuis en eigenlijk bij alle producten die gelanceerd worden maakt je hart een sprong. Wij hebben dat gevoel allebei bij meerdere merken.

Lees verder onder de advertentie

Liefde voor Vitra

Dat we van Vitra houden, was je natuurlijk al lang opgevallen. Tijdloos, onderscheidend, hebberigmakend. Wij bezochten afgelopen november hun campus in Weil am Rein en kregen alleen nog maar meer respect voor hun prachtige creaties die al jarenlang op traditionele wijze worden geproduceerd.

beeld vtwonen Beeld

Muuto

Muuto kan ons ook altijd bekoren. Hun stoelen en lampen zijn stoer en geweldig van vorm, maar met name de kleuren die ze gebruiken maken ons dolblij. Als je Jessica haar bank hebt gezien, ben je ook om.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Design van Tonone

Dan natuurlijk Tonone. We schreven al eens over hun werkplaats in Den Bosch en we zijn allebei de trotse eigenaar van zo’n toffe lamp van Hollandse bodem. Industrieel qua materiaal en model, maar toepasbaar in bijna iedere ruimte.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Scandinavisch design: Normann Copenhagen en Hay

Normann Copenhagen en HAY mogen ook niet ontbreken in dit lijstje. We zijn vooral dol op hun accessoires. En op de trolley. Die rijdt van slaapkamer naar woonkamer en wordt gevuld met verzamelingen keramiek of, zoals hier op de foto, met onze favoriete House Bird van Vitra. Ook stapels met kijkboeken passen op het verrijdbare karretje, en wat dacht van je de multifunctionele toolbox? Wij hebben ze zelfs in meerdere kleuren, je wil niet weten wat wij er allemaal in verzamelen.

Op tafel een handige en stijlvolle tray uit de Kaleido-serie van HAY. Leuk om een lekker chocolaatje op te presenteren bij de koffie en handig om je mok thee – bijvoorbeeld deze leuke van Vitra – op neer te zetten.

PRCHTG

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.
Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica