kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bohemien stijl in de kinderkamers

Hou jij van buitenlandse invloeden in je interieur? Bohémien, of een Marrokkaanse sfeer? De meeste mensen vind het knap lastig om deze sfeer door te voeren in de kinderkamers. Hoe leuk is het als je deze stijl wel kunt toepassen en zij er ook nog blij van worden.

LisLoves mix&match Love beniouarain

Lisloves

Tijdens de vtwonen & design beurs kwam ik Lis tegen van Lisloves. Lis ontwerpt, koopt en verkoopt wat zij mooi vind. Ze vliegt regelmatig naar Marokko om de mooiste spullen te selecteren. De kinderkamers worden hierbij niet vergeten! Lis wil graag laten zien dat je de kinderkamer ook in je eigen stijl kunt doorvoeren. Ben jij dus ook niet het type voor een dekbedovertrek met figuurtjes? Dan zijn de prachtige dekens uit de “Cuddle (awe) some” collectie in verschillende kleuren misschien wel iets voor jou.De kids dekens met de pompons + vlecht zijn een mix van wol en katoen en heerlijk warm als bedspreitje.  En zijn je kids uitgekeken op de dekens? Dan kan je ze zelf heel goed gebruiken voor op de bank, tafelkleed, picknickkleed etc.

Beni Ouarain & Boucherouite tapijtjes

De zwart witte ‘fluffy’ Beni ouarain kleden zie je op dit moment veel voorbij komen in woonkamers. De wol wordt niet gebleekt en daarom zijn deze ‘witte’ tapijtjes zeldzaam. Lis heeft nu te gekke ‘kleine’ beni ouarains. Heel leuk als de rest van de kinderkamer juist veel kleur heeft. In de toekomst komen er ook boucherouites kleden, handgeweven tapijten van oude stoffen, katoen en wol. Mooi op een witte of doorleefde houten vloer. Of juist op een strakke gietvloer! Dankzij de verschillende kleurtjes en materialen, creëer je direct een vrolijk, gezellig kamertje.

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met dit blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle, ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamer styling, omdat je daar meestal nog een tandje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.nl/ensuus

Bron tekst: Suzanne de Jong | Bron beeld: Lisloves

nog meer: bloggers