All time favourite poster

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Hij staat al een paar jaar bij ons is huis, mijn all time favourite poster. Qua kleur verveelt hij me geen seconde. De roze kleur in combinatie met het rode. De tekst. De For Like Ever poster van Super Rural. Ik vind ‘m perfect. De poster vloog vanuit Amerika naar Nederland en staat sindsdien te pronk in de woonkamer.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Cadeautje voor mezelf

Ons huis is niet van onder tot boven behangen met prints en posters en ook is het geen uitstalling van designartikelen. Ik hou er wel van, dat zeker. Maar ook zijn ik en mijn budget vrij kieskeurig. Ik wil mijn huis niet volstoppen met spullen waar ik eigenlijk niets mee heb. Maar af en toe gebeurt het dat ik helemaal weg van een bepaald item. Een item voor op het verlanglijstje met mijn persoonlijke must haves.

Zo kwam ik ook de For Like Ever poster tegen. Struinend op blogs en pinterest kwam dit grafische werk steeds weer in mijn vizier en hoe langer ik er naar keek, hoe liever ik ook zo’n poster aan de muur wilde hebben. Klein obstakel: de poster was alleen verkrijgbaar in Amerika. Verzenden en invoeren kost ook geld.

Maar soms moet je jezelf gewoon eens iets cadeau doen, vond en vind ik. Dus hup, ik bestelde de poster en enkele dagen later bracht de pakketdienst de poster bij me thuis. Ik zocht een mooie lijst en van een plekje boven onze vorige bank staat het pracht exemplaar nu al een tijdje op de tv-kast.

Lees verder onder de advertentie

Pannenkoekenplant

Af en toe style ik het hoekje eens met wat andere accessoires. Een mooie kandelaar, een paar frisse planten of de vissenkom (tja, de goudvissen moeten ook een plekje). Nu is het de beurt aan mijn nieuwste plant: de pilea peperomioides oftewel pannenkoekenplant. Dit populaire plantje is nu ook tijdelijk te koop in de vtwonen shop.

Heb jij ook een all time favourite woonaccessoire?

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog . In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron fotografie en tekst: Elske Leenstra