vtwonen

Voormalige garage in Den Bosch

Wat doe je als je ruim duizend vierkante meter werk- en woonruimte tot je beschikking hebt? Er voluit van genieten natuurlijk! Als je de studio annex woonruimte binnenloopt, word je omhelsd door een immense grote, hoge en lichte ruimte.

naam: Edwin en Petra
soort huis: voormalige garage uit 1928
soort bouw: bestaande bouw
woonoppervlakte: -
trefwoorden: woonkamer, keuken, bestaande bouw, groot wonen, ecovriendelijk-wonen-binnenkijken

Voormalige garage

Als je de studio annex woonruimte van Petra en Edwin binnenloopt, word je omhelsd door een immense grote, hoge en lichte ruimte. Een open ruimte vol kleur en allerlei bijzondere voorwerpen en objecten. Al meer dan 25 jaar verzamelt het grafisch ontwerpersduo accessoires voor hun huis. En in elk pand – dit is hun vierde gezamenlijke huis – krijgen die hun eigen plekje. Deze kleurrijke diversiteit staat op een ongedwongen, ongekunstelde manier naast elkaar. Zo logisch dat er ogenschijnlijk geen enkele logica in schuilt. Op de pianola in de keuken staan twee vitrinekasten vol vogels en daarnaast hangen vijf borden met spreuken van Willem Coenraad Brouwer. En alles is in harmonie met elkaar. Door de grootte van 1100 m² – met tien kamers – zou je je ontheemd kunnen voelen, maar door de bijzondere sfeer voelt het huis zo warm, comfortabel en gezellig alsof je in je eigen huis bent. Beter: je eigen huis 2.0.

Bron: vtwonen juni 2014 | Fotografie Jean-Marc Wullschleger/Living Agency | Styling Studio Boot

Vorige artikel Volgende artikel

Laat zien hoe jij woont

Upload jouw foto's

Heb jij een mooi ingericht huis en wil je dit laten zien? Upload dan je eigen foto's en
maak zelf een binnenkijker. Binnengluren bij anderen mag natuurlijk ook.

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anouk op 21 januari 2018 om 14:44

Kunnen jullie vertellen waar de blauwe poef vandaan komt op de slaapkamer?

>

vtwonen op 22 januari 2018 om 07:26

Beste Anouk, hier hebben we destijds helaas geen informatie over ontvangen van de bewoners. Kunnen je dus niet verder helpen. Sorry!

>

Nynke op 24 juli 2014 om 08:55

Wow wat een mooi huis zeg. Mag ik vragen waar die koperen hanglamp boven de bar vandaan komt?

>

Nynke op 24 juli 2014 om 08:37

Wat een prachtig huis zeg! Ik vind die koperen lampjes boven de bar ook helemaal geweldig! Iemand enig idee waar je die kunt vinden?

>

Ingrid op 24 mei 2014 om 09:18

Zo leuk om dit fantastische huis te zien. Mijn vader heeft in dit pand gewerkt toen het van Weck was. Ik herken de beneden verdieping nog!

>

Mabel op 21 mei 2014 om 12:12

Helemaal te gek dit huis. Zag eerder hun oude huis een paar jaar geleden in een interieurblad en was toen al mijn favoriet. Ik zag deze reportage eerder in een buitenlands blad en was weer verrukt. Zo creatief, kleurrijk met knipoog naar verleden, maar toch modern.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties