WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Recap: de bijzondere en persoonlijke interieurs uit de binnenkijkers van afgelopen week

Iedere werkdag vind je op vtwonen een nieuwe Binnenkijker van de Dag. Het perfecte moment om te ontspannen en even weg te dromen bij bijzondere interieurs. Eentje gemist? Geen probleem, we blikken hier terug op alle binnenkijkers van afgelopen week. Het thema? Bijzondere en persoonlijke interieurs.

woonkamer appartement
Houten wand gemaakt door Mark met brute blank glas via . Groene fluwelen bank @vanvintagetayko. Kussens, roze tapijt Doris voor HKliving. Vierkante koffietafel, koffietafel naast de bank Noppes. Kandelaar op vierkante tafel cadeau gekregen. Zeshoekige koffietafel De zaak van Sjaak. Roze beeldje Fortune Flea. Houten beeldje cadeau gekregen. Roze steen, zoutlamp Ekoplaza. Klok Dorcas. Jurk Doris Vintage.
slaapkamer inspiratie
Indiase plaid Earth Tribe, rozenkussen Scarlett Jones. Nachtkastje Like Butter. Kunst Paula Mills. Overig vintage of onbekend.

blauwe vintage bank
Oude zoölogieposters vintage. Schilderij boven de schouw en rood en roze werk links van Paula. Perzisch kleed en kelim vintage, blauw kleed van Lyn Gardener. Grijze poef Brosa. Turquoise lamp Freedom. Blauwe bank via eBay, goud-leren poef via Etsy. Overig onbekend.

Binnenkijken in een kleurrijk huis vol vintage in Melbourne

Een benedenwoning op een drukke straathoek, zit je dan niet in de herrie? Valt enorm mee, ontdekten Paula en Pete. Niet alleen dat: het huis is groot en hoog, en biedt alle ruimte aan hun creatieve woonstijl. Zo hebben ze de bakstenen muur in de keuken kaal gemaakt en is Paula’s liefde voor kleur en bloemen overal terug te zien. Het resultaat is een warm familiehuis vol persoonlijkheid.

Meer zien?
Kijk binnen bij Paula en Pete in Melbourne

Binnenkijken in een kleurrijk mini-appartement in Amsterdam

Niet het huis, maar de plek was hun grote droom. En dat betekende dat ze concessies moesten doen. Bij Mark en Kim gaan comfort, gezelligheid en herinneringen vóór de looks. En ze komen er volledig mee weg! Kim: ‘Het staat misschien niet zo mooi, maar een grote eettafel draagt zo bij aan de gezelligheid in huis.’ Die filosofie maakt hun interieur persoonlijk en speels.

Meer zien?
Kijk binnen in het kleine, maar fijne appartement van Kim en mark.

eettafel met bank
Kussens, roze tapijt en bankje Doris voor HKliving. Blauwe lamp op kast, oranje glaswerk en rood vloerkleed keuken HKliving. Hanglampen Vintage Depot. Leren handvatten keukenkasten zelfgemaakt van leren riem. Pot Pols Potten. Blauwe lijst Ikea. Steelpan erfstuk. Roze servies op de keukenkasten Nørd conceptstore.

grote trap
Trap, loopbrug, plantentafel, turnring en mat Marktplaats, verfkleur trap RAL 7009, Karwei, koperen kerklamp origineel, zwarte lampen Lamp en Licht, bank ByDennis.

Binnenkijken in een modern omgebouwde kerk in Haarlem

Hoe bevalt dat, wonen in een voormalige kerk vol sixties-details? ‘Geweldig’, zeggen Dennis en Sabine. ‘Ook vanwege de ruimte: maar liefst 460 m².’ En dat niet alleen, de verbouwde kerk is ook nog eens energieneutraal. Je kan niet anders dan je ogen uitkijken in deze omgebouwde kerk met zeeën van ruimte en sfeervol licht.

Meer zien?
Kijk binnen in het bijzondere pand in Haarlem.

Binnenkijken in een historisch herenhuis in Bordeaux

Het was het laatste van de tien panden die ze bezichtigde en voilà: raak! Niet gek dat ze verliefd werden: de paneeldeuren, ornamentenplafonds en marmeren schouwen doen je denken aan een modern paleis. Sophie settelde zich met haar gezin in dit klassieke stadshuis en blies er een eigentijdse vibe doorheen met vintage en kleur.

Meer zien?
Neem een kijkje in dit klassieke stadshuis vol vintage en kleur.

hal met trap
Muurverf Gray Stone van Little Greene. Papieren hanglampen Sentou. Charpoï-bankje, matras en plaid Le Monde Sauvage, kussens Jacques Design via La Gaité. Wandtafel AM.PM via La Redoute. Spiegel Hay. Kandelaar Sarah Lavoine. De originele vloertegels zaten al in het huis.

hooggelegen woonkamer

Binnenkijken in een oud schoolgebouw in Arnhem

Na drie jaar verbouwen trok Kundertje met haar gezin in een oud schoolgebouw in Arnhem. Ondanks de grote ruimte en de industriële look heeft ze er een sfeervol huis van weten te maken, met warme kleuren en natuurlijke materialen. Samen met een bevriende architect bedachten ze een creatieve indeling voor het bijzondere gebouw.

Meer zien?
Kijk binnen in de industriële oude school.

Wil jij zelf ook zo’n mooi interieur creëren?
Volg de basiscursus: iedereen een vtwonen droomhuis

nog meer: binnenkijken