WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ibiza aan de Amstel: het huis van Patty Brard staat te koop

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Dat is het afspeuren van Funda naar de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op de boho-villa van Patty Brard. Zij ruilt deze woning aan de Amstel binnenkort in voor een kleiner, gelijkvloers onderkomen. Heb jij ‘m al gezien?

‘Bali meets Ibiza aan de Amstel’

‘Met een dubbel gevoel en een beetje buikpijn gaat vanaf morgen dan toch ons huis in de verkoop en gaan wij rustig op zoek naar een kleiner gelijkvloers onderkomen in Nederland!’, schrijft Patty Brard op Instagram. Het Amstelveense huis ligt direct aan de Amstel wat zorgt voor een waanzinnig mooi uitzicht over het water. Achter de originele Balinese deuren waan je je direct op een luxe vakantieoord. Hier vind je een heerlijk zonneterras en veel privacy. Verder heeft de woning een verwarmd zwembad en een infrarood sauna, dubbele buitendouche en jacuzzi. Ook het interieur mag er zijn en wordt op Funda omschreven als ‘Bali meets Ibiza aan de Amstel’.

De prijs

Deze woning in Amstelveen staat te koop voor € 2.250.000. Dat komt neer op een vierkante meterprijs van bijna € 8.459. Een hoop geld, maar toch is dit niets vergeleken met de Amsterdamse vierkante meterprijzen. Gaat het je budget te boven? Geen zorgen: plaatjes kijken kost gelukkig niets én geeft volop inspiratie voor je eigen huis.

Zo creëer je de bohemian woonstijl bij jou thuis

Ben jij net als Patty Brard dol op exotische prints, rijke materialen en een vleugje vintage? Dan is de bohemian woonstijl echt iets voor jou. Het fijne aan deze woonstijl is dat alles mag en niets te gek is. Verzamel spullen om je heen die jij mooi vindt, ook als ze qua stijl op het eerste gezicht niet bij elkaar passen. Mix bijvoorbeeld net zoals Patty een velours bank met strakke verlichting en een Hollandse tulpenvaas. Juist die mix aan stijlen past goed bij het boho-gevoel.

Mix kleuren

Ook voor wat betreft kleur kan je eigenlijk niet de fout in gaan met deze woonstijl en kan je naar hartenlust mixen en matchen. Wil je het geheel toch rustig houden? Gebruik dan één kleur als de verbindende factor in je interieur. In de woning van Patty zien we een vrij neutraal kleurpalet van crème- en beigetinten, maar de kleurrijke accessoires geven dit een speelse draai. In onder andere de kussens en vazen komen oranje, rood, okergeel en roze terug.

LEES OOK
6 ideeën voor een bohemian chic interieur

Bekijk hier meer foto’s van de woning op Funda

nog meer: binnenkijken