WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

‘Het mooiste uitzicht ter wereld’? Binnenkijken in het penthouse van Gordon

De favoriete vrijetijdsbesteding van onze vtwonen-redactie? Dat is het afspeuren van Funda naar de mooiste en meest bijzondere woonparels. Het Amsterdamse penthouse van zanger en presentator Gordon was bijna niet te missen. Hoewel de peperdure woning – naar eigen zeggen – ‘het mooiste uitzicht ter wereld’ heeft, is ‘ie na een maand nog niet verkocht. Heb jij hem al gezien?

Gordon’s penthouse

De zanger en presentator emigreerde vorig jaar naar Dubai. ‘Ik heb hier mijn ‘happy place’ gevonden en hoef niet meer verder te zoeken’, deelde Gordon in een bericht op Instagram. Nu hij voorgoed daar wil blijven, verkoopt hij zijn appartement in Kaapstad en zijn penthouse in Amsterdam.

Het penthouse bevindt zich aan de noordzijde van het IJ in Amsterdam. Het uitzicht hier noemt Gordon in een shownieuwsvideo ‘het mooiste ter wereld’. Via de pont ben je binnen no time in het centrum van de stad. Het appartement uit 2019 is over te nemen inclusief het huidige meubilair en twee eigen parkeerplaatsen. Verdeeld over 250 vierkante meter woonoppervlak vind je 3 slaapkamers, een ruime woonkeuken en een zonneterras.

3.500.000 euro

Het penthouse is na ruim een maand nog niet verkocht, maar je moet dan ook een behoorlijke zak met geld meenemen voor al dit moois. De vraagprijs is maar liefst 3,5 miljoen euro kosten koper. Dat komt neer op een vierkante meterprijs van 14000 euro… Gaat het je budget wat te boven? Plaatjes kijken kost gelukkig niets én geeft volop inspiratie voor je eigen huis.

Hotel chic

Het is duidelijk dat Gordon wel kaas heeft gegeten van interieurstyling. In dit penthouse voert de style ‘hotel chic’ de boventoon. Bij een hotel chic interieur draait alles om een luxe gevoel. Dat maakt het niet bepaald makkelijk om deze stijl zelf toe te passen, want een ‘gevoel’ klinkt best vaag.

Probeer je daarom voor te stellen hoe het voelt om in een luxe boutique hotel te slapen. Alles lijkt op elkaar afgestemd, van badjassen tot kussens en van bedsprei tot zeepdispenser. Over alles is nagedacht, want de echte hotel chic vibe schuilt hem in de kleine details. Een paar sleutelwoorden voor het typische hotel chic interieur zijn: marmer, goud, luxe, warmte, donkere kleuren en velvet.

Deze stijl thuis toepassen? Lees hier hoe je jouw woonkamer een complete hotel chic vibe geeft binnen een budget van 500 euro. en shop hier 10 toffe items met luxe, gouden randje.

Bekijk hier meer foto’s van de woning van Gordon

nog meer: binnenkijken