WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Binnenkijken in de fantastische villa uit De Bachelor

Ben jij ook fan van het realityprogramma De Bachelor op Videoland? Terwijl vrijgezel Thomas van der Vlugt op zoek gaat naar zijn grote liefde, heeft onze vtwonen-redactie oog voor iets heel anders: het prachtige decor van de show. Heb je de Mexicaanse villa waar de dames logeren al eens goed bekeken? Wij zochten ‘m voor je op. Enne, hij is gewoon te boeken als luxe vakantiebestemming.

Bachelor villa Hacienda Tacubaya

Het luxe onderkomen, genaamd Hacienda Tacubaya, ligt tussen eeuwenoude ruïnes in Mexico. Bij deze bijzondere bestemming, omgeven door natuur en geschiedenis, je je helemaal terugtrekken. Of de liefde vinden, natuurlijk. De dichtstbijzijnde stad is Mérida en ligt op zo’n 45 minuten afstand met de auto.

Het landgoed

Het landgoed beschikt over één master suite en drie losstaande villa’s. De losse villa’s hebben elk een klein privé zwembad, of dompelbad zoals dit wordt genoemd op de website. Daarnaast beschikt de bestemming over een groot zwembad, waarbij je uitzicht hebt over de hele hacienda. Op het terrein vind je verder een ruime tuin met hangmatten, een compleet ingerichte keuken, een aparte meditatieruimte en diverse, luxe woon- en eetkamers. ‘Van alle gemakken voorzien’ is dus nogal een understatement. Alleen die knappe bachelor(ette) moet je zelf meenemen…

LEES OOK
7 Sfeervolle vakantiehuizen voor een groep

Binnenkijken

Vanbinnen is de villa net zo stijlvol ingericht als het landgoed tussen de archeologische ruïnes er vanbuiten uitziet. Wij kunnen ons voorstellen dat het heerlijk vertoeven is op deze minimalistische designmeubels na een dagje luieren aan het zwembad. Qua interieur is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en aardse kleuren. Deze halen, in combinatie met de vele hoge ramen, de natuur naar binnen.

Zelf de villa uit De Bachelor huren?

Deze prachtige bestemming onder de Mexicaanse zon bevindt zich in the middle of nowhere, kijk maar eens op onderstaande kaart. Zo heb je alle ruimte en privacy om samen met je vrienden, familie óf – zoals in het geval van Thomas – zestien vrijgezelle dames een fantastische vakantie te vieren. Bij het verblijf zit de drie kwartier durende transfer naar de luchthaven van Médira inbegrepen.

LEES OOK
Vakantiemodus aan: de leukste huisjes om te huren

De prijs van het verblijf is op aanvraag. Wij gokken dat het hier niet bepaald om een budget vakantie gaat. Heb je interesse? Neem voor meer informatie en foto’s een kijkje op deze website. De andere villa’s op deze website zijn overigens ook de moeite waard om te bekijken: onze redactie droomt nog even weg.

nog meer: binnenkijken