WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x woonidee: basiselementen voor een klassiek modern interieur

Een carré-boerderij omtoveren in droomhuis met modern-klassieke items. Joana en Conrad wisten er wel raad mee. Terwijl authentieke details werden behouden, is de boerderij tegelijkertijd in een modern jasje gestoken. Met deze basiselementen creëer je, net als Joana en Conrad, een klassiek-modern interieur.

grijze bank inspiratie woonkamer
Vloerkleed Benuta. Marmeren bijzettafel Papadatos Decor Amsterdam. Kaarsenstandaard Fritz Hansen. Bank Tufty Time van BB Italia. Kussens Nox Studio Interiors en Missoni. Schilderij Ming Stylemeister. Wandlamp en zwarte bijzettafel Ferm Living. Plantenpot Serax. Plafondlamp Petite Friture via Interior Playground.
hal vloertegels donker
Natuurstenen kerkvloer, deuren origineel uit 1813.

1. Grote meubels

Een groot huis heeft grote meubels nodig. Een aantal goed gekozen karakteristieke items geeft de ruimte een basis. Joana heeft gekozen voor een robuuste grijze bank met structuur. Met (kleine) accessoires zorgt ze voor balans in het interieur.

2. Authentieke details

Woon je in een oud pand, maar ontbreken authentieke details? Zoek dan online naar items uit de betreffende bouwperiode, zoals vloertegels. Joana heeft een natuurstenen kerkvloer laten leggen die ze voor een ander huis niet snel zou uitkiezen, maar perfect vindt passen bij het huis.

LEES OOK
Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Limburg

slaapkamer inspiratie
Bed Swiss Sense. Beddengoed Crisp Sheets. Vloer Bloemen Parket. Behang Arte. Kussens Nox Studio Interiors. Plaid Sissy-Boy. Poef Missoni.
marmeren douche badkamer inspiratie
Douche RS2308 en kranen Salenzi. Haken Muuto. Badjassen en handdoeken Missoni. Radiator Vasco.

3. Knus en zacht

Een ruime slaapkamer oogt knusser als je voor donkere muren gaat en de laag-over-laag-aanpak op het bed toepast. Hoe meer zachte toevoegingen, hoe beter. In de slaapkamer van Joana en Conrad is gekozen voor een grijze basis met warme roze accenten. Door de verschillende lagen op bed ontstaat een sfeervol en knus geheel.

4. Vleugje marmer

Marmer past perfect in een klassiek-modern interieur. Pas de steensoort toe in de badkamer om een luxe wellness gevoel te creëren. Laat gouden of zwarte details terugkomen voor een chic geheel.

LEES OOK
4x woonidee: zo maak je een klassiek interieur modern

nog meer: binnenkijken