Zelf een ledikantlaken maken

beeld vtwonen Beeld

Wat staat dat schattig, een mooi bewerkt lakentje in het ledikant. Netjes omgevouwen om de deken. Je kunt heel makkelijk zelf een ledikantlaken maken, bijvoorbeeld met een leuk borduurseltje of de naam van je kind erop gedrukt. 

Lees verder onder de advertentie

Ledikantlaken maken

Er zijn verschillende sites waar je textiel kan laten bedrukken. Dus ook ledikantlakentjes. Bekijk eens de mogelijkheden bij Bulbby. Hier kan je een lakentje van 150 x 100 cm laten bedrukken. Bijvoorbeeld met de naam van je kind en een logo. Denk aan voetjes, een vlinder, ster of vogel. Je hebt de keuze geruite lakens in het roze/wit, blauw/wit en rood/wit. Of je gaat voor effen wit.

Ook bij de Hema kan je terecht voor het bedrukken van een ledikantlaken. Hier kan je kiezen uit verschillende ontwerpen voor een naam met figuurtje. En je bepaalt zelf de kleurencombinaties. Bijvoorbeeld een wit lakentje met een groen schaapje en de naam in het roze.

Ledikantlaken laten maken

Heb je een ontwerp in je hoofd van een ledikantlakentje maar weet je niet hoe je dat zelf moet maken? Dan laat je het maken door een naaister. Op het internet vind je enkele sites waar je op bestelling iets kan laten maken. Meestal kan je zelf de stof en applicaties uitkiezen. Het lakentje wordt helemaal voor jou ontworpen. Zo kan je de ledikantlakens aan de babykamer aanpassen. Voorbeeld van zo’n site is Dromenland Textiel.

Lees verder onder de advertentie

Leuke ledikantlakens

Er zijn ook tal van standaard ledikantlakens verkrijgbaar. Stuk voor stuk even leuk. Doordat het aanbod zo gevarieerd is, zit er altijd een passend exemplaar bij. Bijvoorbeeld bij Ik en Ik. Daar verkopen ze onder andere het textiel van Coming Kids.

En voor een nog uitgebreider aanbod bekijk je de collectie van Royalty Kids. Vrolijk met knalkleurtjes of juist effen met een bewerkte boord. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Bron: Coming Kids

Lees verder onder de advertentie