WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tweedehands babykamers

Heel erg mooi al die meubels voor in de babykamer, maar je schrikt je vaak rot van het prijskaartje dat er aan hangt. Voor de inrichting van een babykamer mag je tegenwoordig minimaal duizend euro neerleggen. Maar dat kan ook anders: koop een tweedehands babykamer!
tweedehands babykamers

Babykamers op Marktplaats

De meeste meubels voor in de babykamer worden maar een paar jaar gebruikt. Met een ledikant of commode kunnen mensen nog maar weinig als hun kindje eruit gegroeid is. Sommigen geven de meubels door aan familie of vrienden. Maar veel mensen willen de boel ook wel verkopen. Kijk eens op Marktplaats wat daar aangeboden wordt. Je hebt echt keus genoeg. Soms worden er naast de meubels ook allerlei accessoires bij aangeboden. Tik in het zoekveld ‘babykamer’ in en er rollen tientallen resultaten uit. Vaak moet je de meubels wel zelf ergens anders in het land ophalen.

Tweedehands babykamer kopen

Naast Marktplaats zijn er nog meer tweedehands verkoopsites. Een hele bekende is Ebay. Hier worden honderden tweedehands babykamers aangeboden waar je op kunt bieden. Let er wel op, de meubels komen over de hele wereld vandaan dus je moet rekening houden met bezorgkosten en langere levertijden. Als er staat ‘free shipping’ is het invoeren van de meubels gratis.

Wil je het toch liever dichtbij houden, dan is Baby.tweedehands.net ook een hele goede site. Deze website werkt in principe hetzelfde als Marktplaats. Je vindt er allerlei tweedehands meubels en accessoires voor in de baby- of kinderkamer.

Gebruikte babykamers

Als je het niet zo prettig vind om van vreemden een set meubels te kopen, is een winkel met gebruikte spullen misschien een goed alternatief. Je kunt uiteraard naar een kringloopwinkel bij jou in de buurt gaan, maar online wordt er ook van alles verkocht. Bekijk eens de gebruikte babykamers in de webshop van Kleintje Baby. Hier worden regelmatig tweedehands babykamers aangeboden. Je kunt hen ook een mail sturen dat je op zoek bent naar een voordelige babykamer, dan sturen zij foto’s op van de huidige collectie.

Bron: Kleintje Baby

nog meer: Babykamer