Mooie en goedkope babykamer

beeld vtwonen Beeld

Je wilt voor je kindje natuurlijk een mooie babykamer en die hoeft gelukkig echt niet duur te zijn. Bij veel online shops kun je een goedkope babykamer kopen. En heb je al aan tweedehands meubelen gedacht? Met deze tips heb je een betaalbare babykamer die er toch prachtig uitziet.

Lees verder onder de advertentie

Tweedehands babykamer

Ben je op zoek naar een goedkope babykamer? Begin je zoektocht dan op Marktplaats of in de kringloopwinkel. Er is een enorm aanbod aan tweedehands babykamers, omdat babymeubels natuurlijk maar een aantal jaar nodig zijn. Daarnaast kunnen tweedehands meubelen heel mooi en net even anders dan anders zijn. En met wat verf geef je een oud ledikantje een heel nieuwe look.

Tip: ben je op zoek naar een goedkope babykamer, vraag dan eerst eens rond of vrienden en familie nog meubels voor je hebben die je kunt lenen of overnemen.

Prijzen vergelijken

De prijzen van babykamers kunnen erg verschillen. In de vtwonen shop kun je eenvoudig je maximale bedrag vaststellen en de prijzen van meubels vergelijken. Zo krijg je een handig overzicht met alle goedkope babykamers binnen jouw budget.

Lees verder onder de advertentie

Goedkope babykamer kopen

Bij veel online winkels kun je in een keer een complete babykamer kopen, soms lukt het om voor 200 euro een babykamer te kopen bestaande uit een ledikant en commode.

Ikea heeft ook veel meubels voor de babykamer, zoals een commode voor 25 euro en een ledikant voor bijna 50 euro. Valt dit toch niet binnen je budget? Dan kun je natuurlijk ook nog een hele mooie kamer maken met tweedehands meubels.

Inspiratie en zelfmaken

Heb je nog geen idee welke kleuren of meubels je in de kinderkamer wilt toepassen? Kijk lekker rond op Pinterest en Instagram en maak een moodboard van je mooiste vondsten. En natuurlijk vind je op onze site de leukste stylingideeën voor lieve en stoere kinderkamers. Geld besparen door meubels of accessoires zelf te maken kan natuurlijk ook. Kijk bij onze DIY’s om inspiratie op te doen.

Lees verder onder de advertentie