WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Glitter en glamour in de babykamer Swarovski

Is er een baby op komst en wil je de kleine straks een speciaal kamertje geven? Geef de kamer een glamour tintje met veel glitters. Wij geven tips voor jouw eigen Swarovski babykamer!Babykamer Swarovski

Glittermuur

Voor een echte Swarovski uitstraling in de kinderkamer creëer je een muur vol met glitters. Je kunt ook kiezen om je muur te verven met de glitterverf van Histor. Dit is een transparante muurverf met zilveren glitters die je over de normale verf doet. Ook bij Sedna is glitterverf verkrijgbaar.

Glitterstickers

Met leuke stickers kom je ook een heel eind. Je kunt eigenlijk alles decoren met zilveren stickers. Laat je fantasie de vrije loop! Plak bijvoorbeeld deze glitterstickers van ’t Beertje Creatief op de muur in de babykamer.

Swarovski steentjes

Natuurlijk wil je de meubels in de babykamer ook een glamour tintje geven. Maak het bedje en de commode extra speciaal met een paar Swarovski glittersteentjes. Bij Strass Online vind je diverse ronde stenen, parels, kralen en glittertjes. Beplak de meubeltjes naar eigen smaak!

Accessoires babykamer Swarovski

Om de kinderkamer helemaal af te maken, koop je leuke accessoires die goed bij deze stijl passen. Hang bijvoorbeeld deze mooie glitter lamp aan het plafond, te koop bij vtwonen. Ook erg leuk: de naam van je kindje in zilveren letters op de muur. Deze decoratieletters koop je bij 101 Woonstickers. Het zilveren muziekdoosje in stervorm van Ik en Ik is ook helemaal in Swarovski stijl!

Bron: Sedna

nog meer: Babykamer