WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tweedehands commode

Een commode is onmisbaar in de babykamer. Een nieuw model is niet altijd nodig, want ook een tweedehands commode wordt veel aangeboden. Is het dan nog steeds niet naar je eigen smaak? Knap hem op met een lik verf en nieuwe knoppen en klaar is je commode.tweedehands commode

Baby commode goedkoop

De komst van een kleintje is hartstikke leuk, maar de kosten van een babykamer lopen vaak ongemerkt hoog op. Een goedkope baby commode is dan ook helemaal geen gek idee voor als je krap bij kast zit of gewoon niet al te veel geld wilt uitgeven aan de babykamer. Informeer eens bij vrienden of familie, misschien hebben zij nog een commode die je voor een vriendenprijsje kunt overnemen.

Tweedehands commode marktplaats

Sites als Marktplaats zijn ideaal voor als je niet veel geld uit wilt geven aan nieuwe dure meubelen. Bovendien heb je een commode niet jaren nodig, alleen in het eerste levensjaar van je kind. Je kunt het overigens wel een tweede leven in blazen en het gebruiken als kaptafel bijvoorbeeld.

Op Tweedehands.nl en Baby.Tweedehands.nl staan honderden commodes waar je op kunt bieden of die je voor rond de honderd euro kunt ophalen.

Commode zelf maken

Handig met hout? Maak dan een commode zelf! Hier vind je de werkwijze voor een commode van sloophout. Mooi, maar wel een bouwpakket!

Wil je toch meer weten over nieuwe commodes? Bekijk dan het artikel commode! Een groot artikel met een ruim aanbod aan webshops die kindermeubelen verkopen.

Bron: Kek wonen met Kinderen | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Estherloonstijn.nl

nog meer: Babykamer