WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dag 9 #kleinwoongeluk: happy meal

Dek vandaag de tafel alsof je iets te vieren hebt. Een vrolijk ontbijt, een zomerse lunch of een feestelijk diner. Gebruik je mooiste servies, servetten en tafellaken, zet verse bloemen neer, schrijf naamkaartjes en steek de kaarsjes aan voor dat Hygge-gevoel. Vergeet niet een toast op elkaar uit te brengen.

9 happy meal

Aan tafel!

Een prachtig gedekte tafel, hoe begin je daaraan? Met de mooiste borden, vazen, decoratie en veel méér. Laat je verassen door deze leuke tafelstyling en de bijhorende producten. Door het servies te mixen en matchen creëer je een echt wow-effect! Lees enkele tips voor een geslaagde combinatie.

Nog meer inspiratie nodig? Aurélie van lovelivelovefashion geeft do’s & don’ts voor een mooie tafeldekking. En bloggers Jessica en Fleur van PRCHTG etaleren graag hun servies. Blijft fijn om naar te kijken!

Wil je er meteen een compleet tuinfeest van maken? Dat kunnen we alleen maar toejuichen! Met deze DIY’s maak je er een fantastische ervaring van.

4x shoptips

shopping happy meal kleinwoongeluk

12 dagen #kleinwoongeluk

Woongeluk zit in kleine dingen en soms is het fijn om daar weer even op gewezen te worden. Dat doen we graag! We delen daarom 12 dagen elke dag een portie woongeluk in de vorm van een opdracht. Doe je mee?

PS. Deel jouw 12 dagen met ons op social media met #kleinwoongeluk

Het woongeluk van gisteren gemist? Hier vind je ‘m terug.

Beeld: Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: klein woongeluk