kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dag 7 #kleinwoongeluk: pronken

Een heel persoonlijke stijl in huis is voor styliste Liza woongeluk. We mogen best wat meer pronken met onze eigenheid in huis. Hoe je dat doet? Bekijk haar tip in de video.

Persoonlijke toets

Niks gezelliger en fijner dan foto’s in huis. Steek ze in een mooie fotolijst en je woning krijgt meteen een persoonlijke touch. Maar er zijn eindeloos veel verschillende exemplaren te vinden in verschillende afmetingen, kleuren en woonstijlen. Hoe kies je er nu een passend bij jouw interieur? Ontdek het in mixen en matchen met fotolijsten.

Ook met leuke kaartjes krijgt je huis heel wat meer persoonlijkheid. Blogger Elske laat je zien hoe je ansichtkaarten een stijlvol plekje geeft in huis.

Ogen te kort in dit appartement in Amsterdam. Het staat vol opmerkelijke souvenirs die de bewoner meenam van zijn vele reizen. Een huis vol verhalen en mooie herinneringen!

7-pronken

3x shoptips

shopping pronken kleinwoongeluk

12 dagen #kleinwoongeluk

Woongeluk zit in kleine dingen en soms is het fijn om daar weer even op gewezen te worden. Dat doen we graag! We delen daarom 12 dagen elke dag een portie woongeluk in de vorm van een opdracht. Doe je mee?

PS. Deel jouw 12 dagen met ons op social media met #kleinwoongeluk

Het woongeluk van gisteren gemist? Hier vind je ‘m terug.

nog meer: klein woongeluk