kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dag 3 #kleinwoongeluk: kringloopgeluk

Weleens rondgesnuffeld in een kringloopwinkel? Tussen oude en gebruikte spullen ontdek je de mooiste dingen voor kleine prijsjes. Probeer voorwerpen buiten, de vaak rommelige context, van de winkel te zien. Kijk naar kleur, vorm of ga op je gevoel af. Soms kan een voorwerp je zomaar raken, omdat het je bijvoorbeeld aan vroeger doet denken. Bedenk ook dat je de rommelige kast thuis een eigen draai kunt geven door er iets aan te veranderen of het geheel mooi te stylen. Kortom, ontdek vandaag schoonheid in ‘oude’ spullen.

kringloopgeluk

Vintage all the way

Bij vtwonen hebben we een echte Kringloop koningin in ons midden: blogger Marlous van Oh Marie! Ze heeft een neus voor kringloopschatten en is keer op keer gek op haar vondsten. Ook fan van tweedehands items met verweerde oppervlakken en gerafelde randen? Laat je inspireren door unieke schatten met een verhaal. Je brengt je huis ermee tot leven.

Bekijk ook deze stylingideeën met vintage meubels om het rauwe, doorleefde fabrieksgevoel rechtstreeks je woonkamer in te brengen. Fan van hout? Dan word je vast en zeker blij van onze ‘viva vintage’ styling. En kijk ook binnen het huis van Marina van Veel Woongeluk. Ze is dol op vintage en tweedehands vondsten.

3x shoptips

 

shopping kringloopgeluk kleinwoongeluk

12 dagen #kleinwoongeluk

Woongeluk zit in kleine dingen en soms is het fijn om daar weer even op gewezen te worden. Dat doen we graag! We delen daarom 12 dagen elke dag een portie woongeluk in de vorm van een opdracht. Doe je mee?

PS. Deel jouw 12 dagen met ons op social media met #kleinwoongeluk

Het woongeluk van gisteren gemist? Hier vind je ‘m terug.

Beeld: Fotografie Marlous Snijder

nog meer: klein woongeluk