kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dag 10 #kleinwoongeluk: mooi kleurtje

Het ultieme woongeluk van vtwonen styliste Fietje? Dat ontdek je hier. Ze geeft je ook een tip voor meer woongeluk bij jou thuis. Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder en laat je verrassen. Je zal zien: je wordt er blij van!  

Kleur in huis

Groen is volgens styliste Fietje dé gedurfde kleur voor in je huis. Maak een statement met een groene muur in huis of ga voor rust en evenwicht met enkele groene plantjes. Wat een heerlijk contrast! De leukste groene make-overs van Fietje hebben we voor je op een rijtje gezet. Ook de andere vtwonen stylisten onthullen hun favoriete kleur. Ontdek die van Frans, Wendy en Marianne.

Durven met kleur, dat leert stylist Femke je in vtwonen Back to school. In deze gratis workshop ga je aan de slag met kleur in je interieur. Je ontvangt drie weken lang een videoles én een opdracht. Doe jij mee?

En o ja, ken je de boudoir-stijl 2.0 al? Een touch van velours in warme kleurtinten die doen denken aan de jaren 20, 50 en 70 uit de vorige eeuw. Gewaagd en stijlvol! Durf jij?

velours

12 dagen #kleinwoongeluk

Woongeluk zit in kleine dingen en soms is het fijn om daar weer even op gewezen te worden. Dat doen we graag! We delen daarom 12 dagen elke dag een portie woongeluk in de vorm van een opdracht. Doe je mee?

PS. Deel jouw 12 dagen met ons op social media met #kleinwoongeluk

Het woongeluk van gisteren gemist? Hier vind je ‘m terug.

Beeld: Fotografie Dennis Brandsma | Styling Fietje Bruijn

nog meer: klein woongeluk