Winnen: de online vtwonen cursus Droomtuin

beeld vtwonen Beeld

Hoe groot of klein je tuin ook is, een goed ontwerp en uitgekiend beplantingsplan zijn key. Met de vtwonen cursus Droomtuin tover je elke buitenruimte om tot bloeiende oase. Kun jij hulp gebruiken bij het ontwerpen van de tuin? Geef je dan snel op en wie weet ontvang jij de cursus Droomtuin helemaal gratis!

Geef je op en win

De vtwonen cursus Droomtuin

De cursus Droomtuin is helemaal online te volgen. Ideaal, want zo krijg je advies van de vtwonen-tuinexperts Mark & Vivian wanneer je maar wilt. In deze uitgebreide tuincursus kom je alles te weten over het ontwerpen en aanleggen van je nieuwe buitenplek. Stap voor stap, met een mix van praktische tips, video’s en inspirerende voorbeelden word je door het hele avontuur geleid: van bodem tot border, van ontwerp tot aanleg en van tuinstoelen tot gevulde potten op het terras.

‘‘Een struik of een boom die de seizoenen inluidt is een jaarlijks terugkerend festijn‘

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Wat krijg je als je wint?

• 10 modules die je alles vertellen over het ontwerp en de aanleg van de tuin die je voor ogen hebt.
• Per module een werkboek met uitdagende opdrachten (je kunt het werkboek downloaden & printen).
• Toegang tot heel veel inspirerend beeldmateriaal en duidelijke uitlegvideo’s van het vtwonen-tuinduo Mark & Vivian.
• Toegang tot een besloten Facebookgroep waar je met medecursisten (die dezelfde tuinvragen hebben als jij) kunt sparren.

LEES OOK
Leer alles over indelen, stylen en combineren met de vtwonen stylisten

Lees verder onder de advertentie

Meedoen?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan van 3 t/m 14 augustus 2022. De winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.

De winnaars worden benaderd voor een review over het college. Door mee te doen aan deze actie geef je hier toestemming voor.

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen college