WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis is terug met een nieuw seizoen

Zit jij het liefst elke zondagavond achter de tv om de make-overs van vtwonen te zien? Dan hebben we goed nieuws: op zondag 18 september om 19:00 begint een nieuw seizoen van Weer verliefd op je huis. Samen met presentator Kees Tol gaan onze stylisten weer aan de slag om bewoners verliefd te laten worden op hun huis. Lees hier wat je van dit seizoen kunt verwachten.

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen stylist Frans, Fietje, Marianne, Liza en Eva

Seizoen 17 

Ook dit najaar gaan onze stylisten Frans Uyterlinde, Fietje Bruijn, Marianne Luning, Liza Wassenaar en Eva van de Ven aan de slag met de woondilemma’s van allerlei bewoners. Hoe breng je warmte aan in een huis met een kille tegelvloer? En hoe creëer je een persoonlijke sfeer in een nieuwbouwwoning? Onze stylisten weten daar gelukkig raad mee.  

De eerste aflevering van dit seizoen is te zien op zondag 18 september om 19:00 op SBS6. Frans gaat dan aan de slag bij Bart en Iris in Nootdorp. De woonsmaken van dit stel lopen nogal uiteen. Bart houdt van een donkere stijl en zijn interieurmotto omschrijft hij als ‘more is more’, terwijl Iris gelukkig wordt van licht, strak en overzichtelijk – oftewel ‘less is more‘.

Welke stylist schuilt er in jou?

Onze stylisten worden van niets blijer dan van stylen. En dat kun je zien, vanaf volgende week elke zondagavond op tv. Schuilt er in jou ook een stylist? En zo ja, welke? Laat je inspireren door de stylingideeën van deze vijf experts, maak je keuze en ontdek op welke stylist jij het meeste lijkt.

nog meer: Weer verliefd op je huis