Sneak peek: stylist Frans in Den Haag

beeld vtwonen Beeld

Stylist Frans houdt van slimme oplossingen. Laat de uitdaging voor een kinderproof woonkamer met genoeg opbergruimte dan ook maar aan hem over! In aflevering 9 gaat hij aan de slag bij Kiril, Najla en hun kinderen Maurits, Casper in Arthur in Den Haag.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Oh oh Den Haag

Na een zoektocht van 1,5 jaar kochten Najla en Kiril een oud herenhuis in Den Haag – hun ultieme droomhuis. De grote verbouwing kon beginnen. Overal lag tapijt en de badkamer en de keuken dateerden nog uit de jaren 60. Na drie maanden verbouwen was alles anders. Najla en Kiril besloten hun oude meubels in de woning te zetten, maar over de inrichting zijn ze nog steeds niet tevreden. Het huis is groot, daarom is het lastig om de juiste indeling te vinden. Ook liggen hun woonsmaken ver uit elkaar. Zij houdt van klassiek en Mediterraans, kroonluchters en felle kleuren. Hij vindt strak, wit en frisse kleuren juist mooi. Kiril is opgegroeid in een nieuwbouwhuis en woont daarom het liefst in een strak grijs, zwart en wit interieur. Stylist Frans gaat ze helpen. Hij verbindt de woonsmaken en maakt er een sfeervol nieuw thuis van waarmee zowel Najla als Kiril happy is. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Je kunt de aflevering bekijken op zondag 17 november om 18:55 uur op SBS 6.

Wil je écht niks missen?

Elke zondag zetten we een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaar. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Frans Uyterlinde

Lees verder onder de advertentie