Sneak peek: Marianne in Haarlem

beeld vtwonen Beeld

Karin en Hans wonen in een authentieke woning op loopafstand van het centrum van Haarlem. Het huis vinden ze nog steeds leuk, maar over de inrichting zijn ze minder tevreden. Stylist Marianne gaat voor het stel aan de slag. Benieuwd? Bekijk de aflevering vanavond om 19:25 uur op SBS 6.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Opgeruimd en praktisch

Karin en Hans zijn 35 jaar samen en wonen al 20 jaar, samen met hun twee kinderen, in een voormalig winkelpand in Haarlem. Karin houdt van bijzondere oude spullen, zoals haar medische anatomiepop. Ze weet de pop op elk vrij plekje in huis neer te zetten. Hans vindt de verzamelingen van Karin helemaal niks, maar heeft het jaren toegestaan. Tot nu. Samen met zoon Nesta wil Hans een nieuwe stijl in huis halen.

Stylist Marianne schiet te hulp

De woning is niet erg groot, maar staat vol met spullen. Ook vinden Hans en Karin het kiezen van de juiste verlichting en raambekleding lastig. Karin is een echte verzamelaar en noemt haar smaak een allegaartje. Hans daarentegen houdt van strak, opgeruimd en clean. Van hem mogen alle verzamelingen uit het zicht.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Marianne? Kijk mee naar de negende aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 15 november om 19:25 uur op SBS 6.

Lees verder onder de advertentie

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Bron: Fotografie Margriet Hoekstra, portret Marianne: Brenda van Leeuwen