Sneak peek: Marianne in Bodegraven

beeld vtwonen Beeld

Rust en ruimte, dát misten Otto en Jolien toen ze de afgelopen jaren in Amsterdam woonden. Daarom verruilden ze de drukke stad voor het rustige dorp Bodegraven, waar ze een nieuwbouwwoning kochten en inmiddels samen met hun kinderen met veel plezier wonen. Er is alleen één maar. Het interieur is nog lang niet af. Gelukkig kan stylist Marianne daarbij helpen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 7 seizoen 14 | fotografie Margriet Hoekstra | styling Marianne Luning | Bodegraven
Beeld vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 7 seizoen 14 | fotografie Margriet Hoekstra | styling Marianne Luning | Bodegraven

Van nieuwbouwhuis naar robuust landhuis

Otto en Jolien zijn tien jaar samen en in de afgelopen jaren woonden ze op meerdere plekken in Amsterdam. Omdat ze behoefte hadden aan rust en meer ruimte, verhuisde het stel twee jaar geleden naar Bodegraven. Daar kochten ze een nieuwbouwhuis, waar ze met veel plezier wonen. Het is alleen nog niet af. De muren vinden ze erg hoog en wit. Maar wat het wel moet worden, daar komen ze niet uit. Jolien droomt van een interieur dat lijkt op een verbouwde boerderij met vintage items, maar Otto gaat liever voor robuust en praktisch.

Praktisch en sfeervol

Het woonprobleem van Otto en Jolien: ze vinden het lastig om van hun ruime nieuwbouwhuis een gezellig geheel te maken. Otto houdt het interieur graag praktisch, maar van Jolien mag het veel sfeervoller. De meubels zijn grotendeels tweedehands gekocht, daar houden ze van; het hergebruiken van oude meubels. Maar de huidige meubels zijn te klein voor de woning. Bovendien passen ze totaal niet bij de sfeer die ze voor ogen hebben.

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Marianne? Kijk mee naar de zevende aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 4 april om 18:55 op SBS6.

Lees verder onder de advertentie

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Bron: Styling Marianne Luning, fotografie Brenda van Leeuwen, Margriet Hoekstra