Sneak peek: Frans in Purmerend

beeld vtwonen Beeld

Samen met zoon Stijn (6) wonen Roel en Anne-Marie in het Noord-Hollandse Purmerend. Het gezin is dolgelukkig, maar bij de inrichting van hun woning kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Gelukkig is geen uitdaging te groot voor stylist Frans.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Rust en ruimte

Anne-Marie krijgt enorme stress van woonwinkelen en doet dan ook vaak een impulsaankoop. Roel werkt daarnaast vanuit huis waardoor zijn werkplek, naast het speelgoed van Stijn, flink de overhand heeft genomen in het huis. Na al die tijd zo geleefd te hebben, is Anne-Marie klaar met het rommelige interieur en op zoek naar wit en rust. Van Roel mag het interieur daarentegen een stuk warmer worden.

Een bij elkaar geraapt zooitje

Sinds Roel negen jaar geleden bij Anne-Marie is ingetrokken, hebben ze al veel pogingen gedaan om er een sfeervol en samenhangend geheel van te maken. Een bij elkaar geraapt zooitje noemen ze het zelf ook wel. Ze hebben een groot huis, maar midden in de woonkamer staat een grote houtkachel met daarachter een muur. Leuk, zou je denken, maar een uitdaging om er een fijne indeling van te maken voor Roel en Anne-Marie. Tijd om de hulp van stylist Frans Uyterlinde in te schakelen.

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Frans? Kijk mee naar de zesde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 25 oktober om 19:30 uur op SBS 6.

Lees verder onder de advertentie

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Bron: Fotografie Margriet Hoekstra, portret Frans: Brenda van Leeuwen