Sneak peek: Fietje in Soest

beeld vtwonen Beeld

Ilse en Cas verruilden hun huurwoning in Amsterdam voor een jaren 30 huis in Soest. Maar wat ze ook proberen, over de indeling en inrichting van hun nieuwe droomhuis worden ze het maar niet eens. Zij houdt van modern en vintage, hij van Scandinavisch en strak. Stylist Fietje Bruijn komt in actie. Benieuwd? Kijk de aflevering zondag 8 november om 19:25 op SBS 6.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Droomhuis bij de bossen

Ilse en Cas werden vorig jaar verliefd op een jaren 30 woning in Soest, het dorp waar Ilse is opgegroeid. Lekker dichtbij de bossen en bij opa en oma om de hoek. Toch vinden ze het lastig om de woning naar hun zin te maken. Voordat de twee elkaar leerden kennen woonde Cas in een strak, wit appartement. Ilse had in haar vorige woning een leuke verzameling aan vintage spullen en houdt van donkere tinten.

Twee verschillende woonsmaken

De keuken en badkamer zijn aangepakt, maar de woonkamer is het echte probleem. Het is een lange smalle ruimte met een open haard, hierdoor weten ze niet hoe ze de ruimte optimaal kunnen benutten. Ook lopen de woonsmaken nogal uiteen. De woonsmaak van Ilse is modern en vintage. Ze houdt van kleur en is gek op haar Rabbit lamp, gepimpte Pastoe stoeltje en vintage Cees Braakman kastje. Cas houdt meer van een Scandinavisch en industrieel interieur: wit, strak en licht. Maar zijn gitaren en persoonlijke foto’s zijn onmisbaar in de woonkamer.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Fietje? Kijk mee naar de achtste aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 8 november om 19:25 uur op SBS 6.

Lees verder onder de advertentie

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Bron: Fotografie Margriet Hoekstra, portret Fietje: Brenda van Leeuwen