Sneak peek: Fietje in Haarlem

beeld vtwonen Beeld

Joery en Murkje wonen samen met hun tweeling in een heerlijk huis in Haarlem, maar het interieur? Dat staat al ruim drie jaar stil. Ze vinden het lastig om de zit-, eet-, en speelhoek met elkaar te laten verbinden en opbergruimte te creëren. Gelukkig weet stylist Fietje daar wel raad mee.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 12 | fotografie Brenda van Leeuwen
Beeld vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 12 | fotografie Brenda van Leeuwen
beeld vtwonen Beeld

Joery en Murkje verhuisden twee jaar geleden, vlak na de geboorte van hun tweeling, naar een een prachtig huis in Haarlem. Maar het interieur? Dat staat al jaren stil. Drie jaar geleden hebben ze al hun oude meubels meegenomen van hun oude appartement in Amsterdam en tot op heden hebben ze nog geen tijd gehad om nieuwe meubels aan te schaffen. Klussen en verhuizen met een één-jarige tweeling was geen succes. Ze werken allebei fulltime en houden zich in hun spaarzame vrije tijd vooral met hun kinderen bezig.

Drie verschillende ruimtes

Er zijn nu drie ruimtes in de woonkamer: een zithoek, een eethoek en een enorme speelhoek. Het stel vindt het lastig om deze ruimtes vloeiend in elkaar over te laten lopen en opbergruimte te creëren. Er is een beetje blauw in de ruimte toegevoegd om Murkjes smaak tegemoet te komen, maar in het grote geheel valt het weg. De lange witte wand heeft behoorlijk de overhand. Joery is een echte thuiskok en dus is een nieuwe keuken een grote wens. Maar wat is de beste plek? Joery noemt zijn smaak ‘contemporary urban modern’. Hij houdt van een industriële touch, symmetrie en grafische vormen. Hij heeft architectuur gestudeerd, maar in zijn eigen huis krijgt hij het niet uit zijn vingers. Murkje houdt daarentegen van uitbundige kleuren, warmte en aaibare materialen.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Fietje? Kijk mee naar de elfde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 29 november om 19:25 uur op SBS 6.

Lees verder onder de advertentie

Wist je dat…

…we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.