Sneak peek: Eva in Alblasserdam

beeld vtwonen Beeld

Lisanne en Jelle wonen sinds vier jaar samen in een tussenwoning in Alblasserdam. Bij gebrek aan inspiratie kochten ze alle meubels bij één winkel, maar het stel is nu toe aan een volwassen interieur waar ze allebei blij mee zijn. Stylist Eva doet wat zij niet durven: kleur toevoegen!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Industrieel & romantisch

Lisanne en Jelle wonen sinds vier jaar samen in een tussenwoning in Alblasserdam. Bij gebrek aan inspiratie kochten ze alle meubels bij één winkel. Ze kregen al snel spijt van deze aankoop, maar tijd voor verandering was er niet. In 2019 kreeg Lisanne de diagnose borstkanker. Om deze moeilijke periode af te sluiten, kijken ze nu erg uit naar een nieuw interieur. Alleen vinden ze het inrichten van de benedenverdieping nogal een uitdaging. Het huidige interieur oogt saai en je ziet niet terug dat hier een jong stel woont. Ook lopen de smaken van de twee nogal uiteen. Lisannes houdt van romantisch. Het liefst ziet ze veel kleur, zachte stoffen en planten terug. Jelle omschrijft zijn stijl daarentegen als mannelijk. Hij houdt van industrieel in combinatie met donkere kleuren en metaal. Zie daar maar eens een mooie mix van te maken. Gelukkig heeft stylist Eva de oplossing.

Ben je benieuwd naar de make-over bij Lisanne en Jelle in Alblasserdam? Kijk mee naar de zevende aflevering van ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 5 april op SBS 6 om 19:30 uur.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Fotografie Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen