WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Woudenberg

Bram en Marloes verfden in de afgelopen jaren acht verschillende kleuren verf op de muur, maar geen één zorgde voor de warme sfeer waar ze zo op hoopten. Het interieur is nu vooral een ratjetoe van verschillende meubels die ze in de afgelopen jaren verzamelden. De hulp van stylist Fietje komt als geroepen.

bewoners woudenberg tafel
stylist Fietje Bruijn

Bijzondere keuken

Bram en Marloes wonen samen met hun kinderen Elin (11), Jeppe (8) en Xenna (4) in een geschakelde woning in Woudenberg. Het gezin heeft een intensieve tijd achter de rug, door een drukke baan in de zorg en het plotseling zorgen voor pleegnichtje Xenna, die sinds twee jaar bij het gezin woont. Nu het rustiger is, willen Bram en Marloes het interieur aanpakken. Maar ze lopen tegen een aantal dingen aan. Het interieur is een ratjetoe aan meubels die ze impulsief en uit praktisch oogpunt hebben aangeschaft. De items passen hierdoor niet bij elkaar. Zelfs de nieuwe keuken – die blauw, wit en brons is – vormt geen geheel en is een mix van hun woonsmaken. Bram houdt van industrieel en donker, Marloes van Scandinavisch en pasteltinten.

Voor

woonkamer salontafel fauteuil

Sneak peek make-over

boeken kast kleur

Woonprobleem: ratjetoe aan meubels

De afgelopen vijf jaar hebben Bram en Marloes acht verschillende kleuren verf op de muren gehad, maar ook de laatste kleur zorgde niet voor een warme sfeer in de woonkamer. Daarnaast hebben ze de oude houten vloer laten opschuren en in de wax gezet, maar de wax is in de groeven gaan zitten, waardoor er nu lelijke strepen op zitten.

Door de drukke jaren hebben ze steeds een klein deel van het interieur opgeknapt of aangepast, waardoor de vloer, muren, meubels en accessoires niet bij elkaar passen. Het interieur oogt chaotisch. Het gezin past daarnaast ook niet met elkaar op de kleine bank, terwijl ze dat wel heel graag willen. In de keuken plaatsten ze een barretje, maar ook dat heeft niet het resultaat opgeleverd waar ze op hadden gehoopt.

Sneak peek  

Stylist Fietje gaat het gezin helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de negende aflevering van dit seizoen op zondag 13 november om 19.30 uur op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Fietje Bruijn

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis