WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Bennekom

Leon en Pauline wonen samen met hun drie zonen in het ouderlijk huis van Leons ouders, een boerderij in Bennekom. Voor hun ouders hebben ze een mooi woongedeelte naast het huis gecreëerd, maar hun eigen plek kan wel een make-over gebruiken. Ze willen het gevoel hebben dat ze in hun eigen huis wonen, in plaats van in de gedateerde boerderij van hun (schoon)ouders. Stylist Frans gaat ze helpen.

vtwonen weer verliefd op je huis - stylist Frans
bewoners Bennekom behang

Gedateerde boerderij

Samen met hun drie zonen Niek (14), Mees (12) en Gijs (9) wonen Leon en Pauline in het ouderlijk huis van de ouders van Leon. Ze kochten de grond in 2018, verbouwden en woonden ondertussen anderhalf jaar in een stacaravan. Aan het huis hebben ze ook een woongedeelte voor Leons ouders gebouwd en ze vonden het belangrijk dat dit een mooie plek zou worden. Dat is gelukt. Maar in hun eigen huis hebben ze niet doorgepakt, omdat ze het lastig vinden om sfeer aan te brengen in de gedateerde boerderij. Ook hebben ze verschillende woonsmaken. Leon houdt van stoer en landelijk, Pauline van romantisch en lichte kleuren.

Voor

oude woonkamer Bennekom

Sneak peek make-over

sneak peek Bennekom

Woonproblemen: vierkante woonkamer, gedateerde sfeer

Een van de woonproblemen van het gezin is de vierkante woonkamer. Het lukt ze niet om daar eenheid in te brengen. Naast de woonkamer hebben ze een speelkamer gemaakt voor de kinderen, maar die oogt nu vooral kaal en past niet bij de rest van het interieur. Verder hangen de lampen en gordijnen van Leons ouders er nog. Daar willen ze vanaf, maar wat doe je met al die gedateerde meubels en spullen? Ze komen er samen niet uit, waardoor nu niets gebeurt. Ze hopen op eenheid in het interieur en willen niet meer het gevoel hebben in het huis van hun (schoon)ouders te wonen, maar echt een eigen plek creëren. Ze komen wel vaak over de vloer bij hun ouders thuis, de twee huizen worden gescheiden door een deur in de keuken.

Sneak peek  

Stylist Frans gaat het gezin helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de achtste aflevering van dit seizoen op zondag 6 november om 19.30 uur op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Frans Uyterlinde

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis