WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Grootebroek

Erik en Madeleine kochten tien jaar geleden een nieuwbouwhuis in Grootebroek waar ze nu samen met hun drie kinderen wonen. Het woonprobleem: overal in het huis komen industriële elementen terug, zoals grijze tegels, een betonlook wand en fabriekslampen, terwijl Madeleine daar helemaal niet van houdt. Stylist Eva gaat ze helpen.

bewoners sneak peek
vtwonen stylist eva van de ven

Verrassing

Erik en Madeleine wonen samen met hun kinderen Fayenne (8), Jayce (4) en Dean (3) in Grootebroek. Het gezin heeft een moeilijke tijd achter de rug, omdat Madeleine borstkanker had. Haar zus wilde haar daarom verrassen en gaf het gezin op voor vtwonen Weer verliefd op je huis. Bij het interieur kunnen Erik en Madeleine namelijk wel wat hulp gebruiken. Ze kochten hun nieuwbouwhuis in 2012, maar tien jaar later is er nog steeds niets veranderd en zijn ze niet blij met de inrichting. Erik zou het liefst in een fabriek willen wonen, Madeleine in een chic hotel. Hun woonwensen lopen dus nogal uiteen.

Voor

rode keuken lampen

Sneak peek make-over

vazen behang plant

Woonprobleem: te veel industrieel

In de afgelopen jaren is Eriks woonsmaak overal doorgevoerd. In het hele huis zie je industriële elementen terugkomen: een grijze tegelvloer, betonlook wand, fabriekslampen, zelfs een felrode keuken. Vorig jaar hebben ze zwarte tegels en een industriële stalen deur geplaatst, maar die hebben het interieur nog killer gemaakt. Voor Madeleine is alles bij elkaar nu too much. Ook hebben ze spijt van de geplaatste muur bij de trap, die veel licht weghaalt. Wat doe je met zo’n muur om de trap? Laten zitten of weghalen?

Dat Erik het liefst in een industriële fabriek woont, is duidelijk. Hij houdt van rustiek, beton en doorleefd. Precies hoe het huis er nu ongeveer uitziet. Madeleine wordt daarentegen gelukkig van modern glamour, glittersteentjes en een luxe hotelgevoel. Ook houdt ze van een romantische stijl en zijden bloemen. Haar lievelingskleuren: aardetinten, lichtbruin, taupe en brons. Dat ze allebei van donkere kleuren houden, is dus wel een overeenkomst.

Sneak peek  

Stylist Eva gaat het gezin helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de zevende aflevering van dit seizoen op zondag 30 oktober om 19.30 uur op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Eva van de Ven

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis