WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Ede

Kelly en Michel wonen pas anderhalf jaar in hun nieuwbouwhuis, maar hebben nu al spijt van de indeling. De keuken staat midden in de kamer, maar komt niet goed tot zijn recht. Het stel zit nauwelijks aan de bar en de eethoek zit op een plek waar uitgebreid tafelen met veel vrienden lastig is. Aan stylist Marianne de uitdaging om de indeling te veranderen. Let op: vanaf zondag 23 oktober beginnen de afleveringen van Weer verliefd op je huis een half uur later, om 19.30 op SBS6.

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 2 | Marianne Luning in Osdorp

Keuken als middelpunt in Weer verliefd op je huis

Michel en Kelly zijn vijf jaar samen en wonen samen met Kiman (8) en Zayn (1) in een nieuwbouwhuis in Ede. Michel houdt ontzettend van koken. De keuken heeft daarom een prominente plek in het midden van de kamer gekregen, maar daar hebben ze nu al spijt van. Ze zitten nauwelijks aan de bar en de eettafel staat helemaal achterin het huis, waardoor ze niet makkelijk met veel vrienden uitgebreid kunnen tafelen.

Voor

Sneak peek make-over

Woonprobleem: keuken op een onhandige plek, weinig sfeer

De onhandige plek van het kookeiland is één, daarnaast willen Michel en Kelly hun roots laten terugkomen in het nieuwe interieur. Michel is Javaans, Surinaams en Nederlands, Kelly Indisch en Nederlands. Kelly heeft veel interesse in de Indische cultuur, maar mist deze sfeer in huis. Ze is gehecht aan de spulletjes van haar opa en oma en houdt van een extravagante woonstijl: panterprints, goud, glitter en tropisch. Van Michel mag het allemaal wat rustiger, hij houdt van Scandinavisch en grijs.

Door de verschillende woonsmaken komen ze maar niet tot een compromis voor het interieur. Daarnaast had het gezin een lastig jaar. Michel heeft corona gehad en daardoor in het ziekenhuis gelegen, Kelly heeft zorg moeten dragen voor haar moeder met dementie. Kelly is heel hecht met haar ouders. Het is een warm gezin, maar haar eigen interieur mist persoonlijkheid. ‘De gezellige sfeer in onze familie willen we ook graag uitstralen met ons huis’, vertelt Kelly. 

Sneak peek  

Stylist Marianne gaat het gezin in Ede helpen met het interieur. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de zesde aflevering van dit seizoen op zondag 23 oktober om 19.30 uur op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Marianne Luning

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis