WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Liza in IJmuiden

Samen met hun twee dochters wonen Harold en Annemarie op een mooie plek vlakbij de duinen in IJmuiden. Maar het interieur van hun moderne nieuwbouwhuis? Dat straalt weinig warmte uit. Harold heeft zelf een wandmeubel gemaakt, waardoor de indeling niet meer veranderd kan worden. Stylist Liza schiet te hulp.

bewoners ijmuiden bank

Modern nieuwbouwhuis

Harold en Annemarie hebben zes jaar geleden een kavel in IJmuiden gekocht, maar na wat tegenslag met aannemers werden ze drie jaar geleden dan eindelijk de trotse bewoners van het moderne nieuwbouwhuis. Ze wonen er samen met hun twee dochters, Jeanine (20) en Mariëlle (16). De basis van het huis is prima, maar het ontbreekt aan sfeer en eenheid. Ze hebben vaak geprobeerd om nieuwe meubels te kiezen, maar ze komen maar niet tot een compromis door de verschillende woonsmaken. Harold houdt van prints en donkere kleuren, Annemarie wordt gelukkig van een lichte, landelijke stijl.

Voor

woonkamer ijmuiden tv

Sneak peek make-over

sneak peek vazen

Woonprobleem: zelfgemaakt wandmeubel

Het zelfgemaakte wandmeubel van Harold – op de foto hierboven – vormt het grootste woonprobleem. Harold is er trots op en wil het meubel graag laten terugkomen in het nieuwe interieur. Maar het bepaalt wel de indeling. Daarnaast weten Harold en Annemarie zich geen raad met de nissen aan de zijkanten van het wandmeubel. Er staan nu een paar nepplanten in om de ruimtes op te vullen, maar daar mag ook wel iets anders voor in de plaats komen, vinden ze. Het lukt ze ook niet om de woonkamer gezelliger te maken. Ze hebben meerdere kale wanden, maar nog niet de juiste kleuren verf of kunst gevonden voor de muren. En de slaapkamer? Die kan ook wel wat liefde gebruiken.

Sneak peek  

Stylist Liza reist af naar IJmuiden om het gezin met het interieur te helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de vierde aflevering van dit seizoen op zondag 9 oktober om 19:00 op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Liza Wassenaar

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis