WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Liza in Soest

Daan en Milica zijn niet zo lang geleden verhuisd van een klein appartement in de binnenstad van Utrecht naar een vrijstaande woning in Soest. Ze kregen er heel wat vierkante meters bij, maar dat vormt ook meteen hun woonprobleem. Ze vinden het lastig om de L-vormige grote ruimte – met veel ramen rondom – in te delen. Stylist Liza gaat ze helpen in alweer de laatste aflevering van dit seizoen.

vtwonen-vtwonencollege-online-basiscursus-interieur-lizawassenaar
bewoners soest lamp

Oranje tuinstoelen

Daan en Milica woonden zes jaar lang in een klein appartement van 40 m2 in de binnenstad van Utrecht. Niet zo lang geleden zijn ze verhuisd naar een vrijstaande woning in Soest. Ineens hadden ze veel meer ruimte en ze konden dan ook niet wachten om te beginnen met inrichten. Maar hoe mooi, groot en licht hun nieuwe huis ook is, ze vinden het lastig om knopen door te hakken als het gaat om de meubels. Daan wil veel kleur en klassieke, antieke meubels in huis, maar Milica houdt daarentegen van een modern en minimalistisch interieur. Omdat ze er samen niet uitkomen, zitten ze nog steeds op oranje tuinstoelen aan de houten eettafel. Met die tafel zijn ze overigens wel allebei blij, het is het enige item waar ze het over eens zijn.

Voor

bank woonkamer vloer

Sneak peek make-over

zwarte kandelaar kast

Woonprobleem: veel ramen

De woning van Daan en Milica heeft veel ramen, wat voor veel licht zorgt, maar het maakt het ook lastig om de ruimte goed in te delen. Daan wil vanaf de bank het liefst naar buiten kunnen kijken. Hij pleit daarom voor twee losse banken. Maar Milica zou liever een hoekbank willen. Waar ze het wel over eens zijn, is dat de haard apart mag blijven van de tv. En ze willen graag openslaande deuren naar de tuin. Ook mag een mooie plek voor hun twee katten niet ontbreken. Ze hebben nu een soort design krabpaal aan de wand gehangen, maar ze vinden het belangrijk dat de katten ook een eigen plek krijgen in de woonkamer.

Sneak peek  

Stylist Liza gaat ze helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de laatste aflevering van dit seizoen op zondag 11 december om 19.30 uur op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Liza Wassenaar

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis