WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Lisse

Roy en Judith zijn drie jaar geleden getrouwd op Vlieland, hun geliefde Waddeneiland waar ze elk jaar met veel vrienden en familie naartoe gaan. Judith wil de sfeer van het eiland en strand graag in haar eigen huis in Lisse brengen, maar van Roy hoeft dat niet per se. Hij houdt van landelijk en industrieel. Stylist Fietje gaat ze helpen met het interieur.

bewoners lisse keuken
stylist Fietje Bruijn

Verliefd op Vlieland

Roy en Judith wonen samen met hun drie kinderen Tara (7), Saar (5) en Just (2) in een jaren ’30-woning in Lisse. Ze hebben het huis acht jaar geleden gekocht en verbouwd, maar zijn nog steeds niet blij met de basis van het interieur. Ze vinden de keuken gedateerd en de witte grenen vloer is na drie keer schilderen echt aan vervanging toe. Door hun verschillende woonsmaken – Judith houdt van een strandsfeer, Roy van landelijk en industrieel – is het interieur een compromis geworden. Bijna alles is wit en grijs. Dat Judith van een strandsfeer houdt, heeft een reden. Ze gaan elk jaar met veel vrienden en familie naar Vlieland en drie jaar geleden zijn ze op het eiland getrouwd. Judith wil de sfeer van Vlieland graag doorvoeren in haar eigen huis in Lisse, maar van Roy hoeft dat niet per se.

Voor

keuken eettafel lampen

Sneak peek make-over

wit ornament hoofd

Woonproblemen: ouderwetse keuken, weinig licht, lambrisering

Het huis van Roy en Judith is een zoete inval voor familie en vrienden. De deur staat altijd open. De woonkeuken is dan ook de belangrijkste ruimte waar ze veel tijd doorbrengen. Judith houdt van koken, ze heeft ook een kookclub, maar mist werkruimte in de keuken. Een ander probleem is dat ze weinig daglicht hebben in de woonkamer, omdat de twee ruimtes van elkaar gescheiden worden door en suitedeuren. Ook komt overal in het huis een lambrisering terug. Wat kan je daar het beste mee doen? Roy en Judith weten het niet.

Sneak peek  

Stylist Fietje gaat ze helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de elfde aflevering van dit seizoen op zondag 4 december om 19.30 uur op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Fietje Bruijn

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis