WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo bracht stylist Eva allure in een nieuwbouwhuis in Amsterdam

Het woonprobleem van Roos en Michiel uit Amsterdam was de hoge, grote en open ruimte. Het lukte ze maar niet om het interieur sfeervol te maken. Stylist Eva ging aan de slag met het veertien meter hoge plafond en bracht allure in het nieuwbouwherenhuis. Het resultaat rustig bekijken? Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder verzameld.

Shop de stijl

Aflevering terugkijken

Het is weer zover: een nieuwe aflevering van het gloednieuwe seizoen Weer verliefd op je huis. Heb je de aflevering gemist of wil je hem nog eens rustig bekijken? Kijk hem hier terug en vind alle informatie over de make-over van Eva hieronder.

Eva’s woonoplossing: grotere meubels, gouden en roze accenten

Roos en Michiel wonen nu vijf jaar met hun kinderen in een nieuwbouwherenhuis in Amsterdam. De woning heeft maar liefst vier verdiepingen, maar dat vormt ook meteen het probleem. Het lukt ze niet om het interieur sfeervol te maken. Ook lopen hun woonsmaken uiteen. Roos laat het liefst op alle verdiepingen brocante en kleurrijke meubels terugkomen, terwijl Michiel juist verlangt naar een rustig en industrieel interieur. De enige overeenkomst is dat ze beiden houden van gouden details. Ontdek hier Eva’s tips om goud op subtiele manier in het interieur te verwerken.

Stylist Eva ging aan de slag met het interieur. Ze koos voor een zachtroze kleur op de muur in de keuken, gecombineerd met een opvallend behang. In de zithoek heeft Eva een grote elementbank geplaatst. Zo kan het gezin televisiekijken óf turen naar het uitzicht óf genieten van de open haard, maar is iedereen toch samen. Voor Michiel heeft Eva een afgesloten werkplek gecreëerd met een glazen wand zodat hij in alle rust kan werken.

Zitkamer

Werkplek

kast werkplek ramen

Eetkamer

Keuken

roze hout keuken

Hal

hal bank spiegels

Shop de stijl…

nog meer: Weer verliefd op je huis