WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo gaf stylist Marianne een splitlevelwoning in Oss een hotel-chic look

De een houdt van rust, de ander van neonkleuren en statements. Stylist Marianne combineerde de totaal verschillende woonstijlen van Bas en Eddie en gaf de splitlevelwoning een hotel-chic look met warme tinten, neon accenten en organische vormen. Het resultaat rustig bekijken? Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder verzameld.

Aflevering terugkijken

Het is weer zover: een nieuwe aflevering van het gloednieuwe seizoen Weer verliefd op je huis. Heb je de aflevering gemist of wil je hem nog eens rustig bekijken? Kijk hem hier terug en vind alle informatie over de make-over van Marianne hieronder.

Mariannes woonoplossing: nieuwe trappen

Het woonprobleem van Bas en Eddie: de twee woonlagen. De zithoek is beneden en de eetkamer en de keuken bevinden zich een trap hoger. Hoe verbind je twee verdiepingen met elkaar waarbij beide stijlen in elkaar overvloeien?

Stylist Marianne ging aan de slag met deze uitdaging. Ze gaf de oude vloer een opknapbeurt en koos voor een kleurpalet van goud, geel en aubergine. De twee trappen kregen een make-over. Een belangrijk element, vond Marianne, omdat de trappen een verbindende factor vormen tussen de twee woonlagen. Om meer leefruimte te creëren liet Marianne een veranda aan het huis plaatsen. Er hangt een discobal boven de tafel zodat Bas en Eddie het hele jaar door feestjes kunnen organiseren. Ontdek hier hoe Marianne neon in het kleurpalet verwerkte.

Zitkamer

Eethoek

Keuken

“Modern sophisticated glam, zo noem ik de stijl van

deze make-over”

Trap naar boven

  • Muurverf Touch Of Glamour Flexa
  • Muurverf bij de trap E8.15.34 Flexa
  • Trap Soft Black, stootborden in de kleur Truffle uit de Earth collectie Upstairs
  • Fauteuil van Zuiver Eijerkamp
  • Kussen Doris Rero Eijerkamp

Badkamer

tuinkamer tafel discobal
tuinkamer tafel stoelen

Tuinkamer

nog meer: Weer verliefd op je huis