WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Oss

Bas en Eddie uit Oss zijn echte tegenpolen. De een houdt van rust, de ander van neonkleuren en statements. Stylist Marianne gaat ze helpen met het interieur van hun splitlevelwoning. 

vtwonen weer verliefd op je huis
bewoners oss tuin

Woonprobleem: twee verdiepingen

Al ruim zeventien jaar wonen Bas en Eddie met veel plezier in hun splitlevelwoning in Oss. Maar over het interieur verschillen de meningen. Eddie wil rust, maar Bas houdt van neonkleuren en statements. Over één ding zijn ze het wel eens: de samenhang in hun huidige interieur ontbreekt en daar moet verandering in komen.  

Het woonprobleem van Bas en Eddie: de twee verdiepingen. De woonruimte is verdeeld over twee lagen. De zithoek zit beneden en de eetkamer en de keuken bevinden zich een trap hoger. Hoe verbind je twee verdiepingen met elkaar waarbij beide stijlen in elkaar overvloeien? Dat vragen ze zich al een tijd af. Bas en Eddie hebben al veel kleuren op de muur geprobeerd en divers behang maar de juiste combinatie lijkt haast onvindbaar.

Voor

bank kunst blauw

Sneak peek make-over

kaarsen kleur paars

Retro versus modern

Voor Bas mag het huis zo kleurrijk mogelijk. Hij vindt retro vormen en neon accenten mooi. Eddie vindt deze smaak veel te druk. Hij houdt meer van een modern interieur met een industriële look. Dat vindt Bas dan weer erg veilig en een tikkeltje saai. Omdat ze er niet uitkomen, blijven ze telkens in hetzelfde patroon hangen.  

Sneak peek  

Stylist Marianne gaat ze helpen met het interieur en de totaal verschillende woonsmaken. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de zevende aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 3 april om 19:32 uur op SBS6.  

BEKIJK OOK
Alles over vtwonen stylist Marianne Luning

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis