WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo gaf stylist Frans een eengezinswoning in Vianen het boerderijgevoel

Het woonprobleem van Martijn en Marjolein uit Vianen was duidelijk: er was té veel bruin en Marjoleins smaak was nergens te bekennen in de eengezinswoning. Stylist Frans ging aan de slag en creëerde een warm interieur waar ze zich beiden thuis voelen. Het resultaat rustig bekijken? Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder verzameld.

Aflevering terugkijken

Het is weer zover: een nieuwe aflevering van het gloednieuwe seizoen Weer verliefd op je huis. Heb je de aflevering gemist of wil je hem nog eens rustig bekijken? Kijk hem hier terug en vind alle informatie over de make-over van Frans hieronder.

woonkamer bank kunst

Frans’ woonoplossing: meer opbergruimte creëren

Volgens Martijn was er helemaal niks mis met het interieur van zijn eengezinswoning in Vianen, maar daar dacht Marjolein anders over. Haar uitbundige woonstijl was niet terug te zien in het interieur. De vierkante woonkamer maakte het er daarnaast niet makkelijker op. Ze vonden het lastig om de kleine zit- en eethoek optimaal in te delen.

Laat dat maar aan stylist Frans Uyterlinde over! In de zithoek koos Frans voor een ruime bank en in de eethoek plaatste hij een grote tafel met een bank. Ook creëerde hij veel opbergruimte met twee lambri-kasten die je zelf kunt maken met dit handige stappenplan. De keukenkastjes zijn gewrapt en de paarse trap in de hal heeft plaatsgemaakt voor een stoer zwart exemplaar. 

keuken fauteuil woonkamer

Zitkamer

BEKIJK OOK
Do it yourself: lambrisering met opbergruimte

eethoek stoelen tafel
tv planten eethoek

“Contemporary barn, zo noem ik de stijl van deze

make-over”

Eethoek

kunst vazen keuken
kookeiland keuken afzuigkap

Keuken

hal trap deur

Hal

nog meer: Weer verliefd op je huis