WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Rosmalen

Samen met hun zoon en dochter wonen Gijs en Arianne in een karakteristiek dijkhuis in Rosmalen. Tegen één ding lopen ze al een tijd aan: hoe omarm je een haard met een ouderwetse bakstenen muur in het midden van de ruimte? Stylist Fietje gaat ze helpen met deze muur en hun uiteenlopende woonsmaken.  

bewoners rosmalen bank
Stylist Fietje Bruijn

Woonprobleem: ouderwetse bakstenen muur

Het gezin heeft een pittig jaar achter de rug, waardoor de verbouwplannen steeds verder zijn doorgeschoven. Daarnaast is hun woonkamer niet doorsnee en liggen de woonsmaken van Gijs en Arianne mijlenver uit elkaar. Ze willen een nieuw begin creëren, maar daarvoor moeten keuzes gemaakt worden en dat lukt ze niet. 

De haard vormt het grootste woonprobleem van het gezin. Hoe omarm je een haard met een ouderwetse bakstenen muur in het midden van de ruimte? Daarnaast houden ze beiden van kleur en een statement, maar dan wel in een totaal andere stijl. Zij houdt van kleur en een vleugje retro, terwijl hij gelukkig wordt van grafische uitingen en donkere kleuren. Als compromis hebben ze de hele wand behangen met een retro, grafisch behang, maar dat vinden ze nu te intens. Daarnaast geven ze al jaren hun meubels een nieuw gek kleurtje. Zo is de eettafel al meerdere keren opnieuw geschilderd.  

Voor

woonkamer blauw groen

Sneak peek make-over

sneak peek make-over

Ratjetoe

Het huis is in de afgelopen jaren langzaam volgeraakt met spullen. Maar nu staat het huis veel te vol en vinden ze ook dat er te veel kleur is gebruikt en dat er te veel verschillende hoekjes zijn gecreëerd. Alles is te. Het is een karakteristieke woning met sfeer en potentie, maar hoe benut je dit? De eetkamer voelt daarnaast aan als een andere ruimte door de tegels en de oubollige landelijke stijl. 

Sneak peek  

Stylist Fietje gaat ze helpen met het interieur. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de vijfde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 20 maart om 19:25 uur op SBS6.  

BEKIJK OOK
Alles over vtwonen stylist Fietje Bruijn

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis