WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo combineerde stylist Marianne stoer en zoet in een nieuwbouwhuis in De Meern

Het nieuwbouwhuis van Tessa en Veljko uit De Meern miste warmte én een bank. Stylist Marianne ging op zoek naar de perfecte bank voor de U-vormige woonkamer en koos voor spannende lambriseringen met pastelkleuren voor haar en donkere tinten voor hem. Het resultaat rustig bekijken? Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder verzameld.   

Aflevering terugkijken

Het is weer zover: een nieuwe aflevering van het gloednieuwe seizoen Weer verliefd op je huis. Heb je de aflevering gemist of wil je hem nog eens rustig bekijken? Kijk hem hier terug en vind alle informatie over de make-over van Marianne hieronder.

eetkamer blauw fluweel
eethoek deur hal

Mariannes woonoplossing: kleur toevoegen

Na ruim vijf jaar was het interieur van Tessa en Veljko uit De Meern nog lang niet af. Ze hebben zelfs hun oude bank verkocht in de hoop dat er nieuwe meubels gekocht zouden worden. Maar dat was nog niet gebeurd, omdat ze de juiste mix niet konden vinden tussen hun woonsmaken die nogal uiteenlopen. 

Stylist Marianne ging aan de slag met het interieur. Ze plaatste een extra grote bank in de U-vormige woonkamer en koos voor een spannende lambrisering met pastelkleuren voor haar en donkere tinten voor hem. Ook creëerde ze een speelhoek voor dochters Noa en Mila en gaf ze de slaapkamer van Tessa en Veljko een warme make-over met blauwtinten. 

LEES OOK
Pas net als Marianne horizontale lijnen toe om eenheid en rust te creëren

keuken blauw planken

Eethoek

Keuken

woonkamer grote bank

Zitkamer

woonkamer speelhoek bank

“Ik noem deze stijl Sprankelende lichtheid versus

sfeervolle diepte” 

Speelhoek

hal toilet deur
hal trap gouden deur

Hal

slaapkamer blauw kast

“Deze stoomkast reinigt je kleding in een

korte tijd”

Slaapkamer

Shop in de stijl…

nog meer: Weer verliefd op je huis