WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Aalsmeer

Na een paar jaar in Amsterdam gewoond te hebben, kochten Fleurie en John een karakteristiek huis in Aalsmeer. Het interieur heeft een tijd stilgestaan, maar dat betekent niet dat ze geen nieuwe ideeën hebben. Aan stylist Marianne de taak om de woonstijlen van het stel met elkaar te verbinden en het interieur eindelijk wat lichter te maken. 

Vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 15 | Stylist Marianne in Aalsmeer | sneak peek

Karakteristiek huis

Fleurie en John leerden elkaar 17 jaar geleden kennen. Na een paar jaar in Amsterdam gewoond te hebben vertrokken ze naar een karakteristiek huis in Aalsmeer. Ze knapten het huis stukje bij beetje op, maar dat proces kwam het laatste jaar tot stilstand vanwege familieomstandigheden. Aan het interieur is inmiddels al lange tijd niets meer gedaan.

Nieuw licht

De woonkamer bestaat uit twee ruimtes die nu allebei donker aanvoelen. Hoe kun je dat lichter maken? Fleurie en John vragen zich af of ze het huis lichter kunnen laten aanvoelen door een andere indeling of nieuw kleur- en materiaalgebruik. Ooit wilden ze de keuken doorbreken, maar dat vinden ze ook zonde van de leuke details (het oude doorgeefluikje en de leuke tegeltjes). Ook denken ze weleens na over een tuinkamer om de leefruimte te vergroten. Het is de vraag of stylist Marianne hier hetzelfde over denkt.

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Marianne Luning

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Marianne? Kijk mee naar de derde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 3 oktober om 18:55 op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

Vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 15 | Stylist Marianne in Aalsmeer | sneak peek

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis