WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Geldermalsen

Zeven weken duurde de verbouwing van de vrijstaande woning van Marscha en Juliën. Samen met hun drie kinderen wonen ze nu in hun ultieme droomhuis met een grote tuin in Geldermalsen. Toch voelt het nog niet als thuis. Gelukkig weet stylist Frans Uyterlinde als geen ander hoe je een warm thuisgevoel creëert. 

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 2 seizoen 15 - Frans in Geldermalsen
vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Kluswoning

Drie jaar geleden vonden Marscha en Juliën hun ultieme droomhuis: een vrijstaande kluswoning met een enorme tuin in Geldermalsen.  Met behulp van klussers verbouwden ze gedurende zeven weken het huis van boven naar beneden. Dit moest snel gebeuren omdat Marscha hoogzwanger was van hun tweede kindje. Maar toen ze eenmaal in het huis woonden, voelde het niet als thuis.  Alles in het interieur bestaat namelijk uit compromissen, niets is écht de smaak van Marscha en niets is écht de smaak van Juliën. Juliën voelt zich thuis in een sigarenclub/herenhuis met veel boeken en een leren bank. Marscha ontspant daarentegen liever in een licht, rustig interieur.

Speelplek voor de kids

De muur hebben Marscha en Juliën maar geel geschilderd, omdat ze dat vonden passen bij de groene bank. Maar eigenlijk is niemand hier blij mee.  Ook vinden ze het lastig om de woning optimaal in te richten en te zorgen voor voldoende opbergruimte. De onpraktische eethoek staat tegen een muur gedrukt en de keuken om de hoek bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. Ook ontbreekt er nog een praktische en overzichtelijke plek voor het speelgoed van hun drie kids,  Bobine (4), Lucien (2) en Aimee (1). Het is duidelijk: er is genoeg om mee aan de slag te gaan voor Frans!

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Frans Uyterlinde

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Frans? Kijk mee naar de tweede aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 26 september om 18:55 op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 2 seizoen 15 - Frans in Geldermalsen

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis