WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Liza in Noordwijk

Samen met hun drie zonen wonen Naomi en Damian in een prachtig huis vlakbij het strand in Noordwijk. Het huis en de ligging zijn helemaal naar wens. Maar nu de inrichting nog. Het woonprobleem? Hoe maak je een grote open ruimte toch gezellig? Stylist Liza Wassenaar gaat ze helpen.

vtwonen weer verliefd op je huis | aflevering 1 seizoen 15 | stylist Liza in Noordwijk | sneak peek van het stel

Australische roots

Naomi en de Australische Damian leerden elkaar zeven jaar geleden kennen via een blind date. Inmiddels wonen ze samen met hun drie zonen Bear (6), Flyn (4) en James (1) in een prachtig huis vlakbij het strand in Noordwijk. Met de plek zijn ze heel blij, maar bij het interieur kunnen ze hulp gebruiken. Naomi schakelde onze hulp in omdat ze Damian ook graag het thuisgevoel wil geven. Australië zit in zijn hart, maar in het huis staat nog niks wat aan zijn thuisland doet denken.

Minimalistisch vs. romantisch

Daarnaast hebben Naomi en Damian verschillende woonsmaken. Hij houdt van de Australische minimalistische stijl met veel planten, terwijl Naomi liever kiest voor verfijnd met lichte en roze kleuren. Doordat ze niet op één lijn liggen, maken ze geen keuzes en staat er bijna niks in de woonkamer en keuken. Na de koop van het huis hebben ze daarnaast een muur doorgebroken van de keuken naar de woonkamer, maar nu voelt de ruimte té groot. Daar willen ze graag een oplossing voor, zonder dat de lichte ruimte verloren gaat.

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Liza Wassenaar

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Liza? Kijk mee naar de eerste aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 19 september om 18:55 op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

vtwonen weer verliefd op je huis | aflevering 1 seizoen 15 | stylist Liza in Noordwijk | detail in de woonkamer

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis