WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Rotterdam

Wout en Jennifer vielen drie jaar geleden als een blok voor een oude slagerij in Rotterdam. Het huis werd als nieuw opgeleverd, maar tegen één ding liepen ze al snel aan: de indeling. Aan stylist Fietje de uitdaging om een oplossing te bedenken voor het indelingsprobleem.

Stylist Fietje Bruijn

Oude slagerij

Wout en Jennifer kochten drie jaar geleden een oude slagerij in Rotterdam. Het huis werd strak opgeleverd met behoud van originele elementen als glas-in-loodramen en ornamenten. Maar ondanks dat ze hun droomhuis hadden gevonden, liepen ze al snel tegen een probleem aan: de indeling. Door de bijzondere indeling vinden ze het moeilijk om het goed in te richten. Er staan meubels die niet bij elkaar passen, er ontbreken lampen, maar het stel mist vooral sfeer en warmte waardoor het huis niet tot zijn recht komt. Daarnaast verschillen ze in smaak. Jennifer houdt van bonte kleuren, terwijl Wout gelukkig worden van een zo minimalistisch mogelijk interieur.

Lichtgroene muur

In een poging iets van de woning te maken, heeft Wout de muur in de eethoek lichtgroen geschilderd. Dat is niet haar kleur, maar bij gebrek aan beter laat ze kleur maar gewoon op de muur zitten. De zithoek wordt intensief gebruikt en is inmiddels een verzamelplek van speelgoed en kastjes van Jennifer geworden. Ook vinden ze het lastig om een oplossing te bedenken voor de open ruimte boven de tv met daarachter het trapgat. En nu ze beide veel thuiswerken, zou Jennifer graag een werkplek in een andere ruimte willen creëren vanwege de akoestiek.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Fietje? Kijk mee naar de zesde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 28 maart om 18:55 op SBS6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis